Arka Sokaklar 659. Bölümde Merve, Hüsnü'nün başını yaktı! Peki çetenin takas etmek istediği isim kim?

Arka Sokaklar, merakla beklenen 659bölümüyle ekrana geldi. Peki Arka Sokaklar 659. bölümde neler oldu? Arka Sokaklar 660. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar 660. bölümde neler olacak? Arka Sokaklar dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Oyuncu kadrosunda kimler var? Arka Sokaklar 18. sezonunda eski oyuncular yer alacak mı? Arka Sokaklar reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
13 Ocak 2024 - 09:15
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yapımını D Media’nın üstlendiği, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan Arka Sokaklar 659. bölümü ile ekrana geldi.

ARKA SOKAKLAR 659. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ekibimiz yeni bir suç örgütüyle karşı karşıyadır. İnternet üzerinden yasadışı bahis ve kumar oynatan bu suç örgütünün içine sızmak ve elebaşı Andaç'ı etkisiz hale getirmek yeni görevleridir.

Hüsnü Tv programına yorumcu olarak katılmaya devam eder. Bu durum Merve’nin kaos yaratması için uygun bir ortam sağlayacaktır. Ünal tahliye olur. Bundan sonra ekibimiz için gizli istihbarat elemanı olarak çalışacaktır.

Ormanlık alanda bulunan 40 yaşlarına ait cesedin katili konusunda birçok şüphe vardır. Ekibimiz bu cinayeti çözmek için tüm şüphelileri sorgulayacaktır. Arda’nın son zamanlarda arkadaşlarından borç istemesi dikkat çeker. Sebebinin ne olduğu yakında ortaya çıkacaktır.

Arka Sokaklar yeni bölümü ile 19 Ocak Cuma akşamı Kanal D’de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin