Arka Sokaklar 665. Bölümde Nazike ve Ünal, Hüsnü'yü delirtti! Bıçaklanan Seval ölüme terk edildi!

Arka Sokaklar, merakla beklenen 665. bölümüyle ekrana geldi. Peki Arka Sokaklar 665. bölümde neler oldu? Arka Sokaklar 666. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar 666. bölümde neler olacak? Arka Sokaklar dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Oyuncu kadrosunda kimler var? Arka Sokaklar 18. sezonunda eski oyuncular yer alacak mı? Arka Sokaklar reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
24 Şubat 2024 - 09:05
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yapımını D Media’nın üstlendiği, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan “Arka Sokaklar 665. bölümü ile ekrana geldi.

ARKA SOKAKLAR 665. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cezaevinden izinli çıkan Ayhan, kardeşini kurtarmak için her türlü suçu işlemeyi göze almıştır, onu bulmak için devriyedeki ekip tüm gece boyunca İstanbul’un altını üstüne getirecektir

Ünal rahatsızlanınca Hüsnü’nün ailesi, Hüsnü’nün tüm itirazlarına rağmen ona kucak açar. Buket, uluslararası bağlantıları olan ünlü iş adamı Feyza’ya yönelttiği pedofili suçlamalarıyla dikkati çeker. Ekibimiz olayın iç yüzünü öğrenmek için harekete geçer.

Avni Seval’i öldürmek için gözünü karartmıştır. Ekibimizin onu bulmak için yaptığı operasyonda terslikler üst üste gelir. Seval eşinden şiddet gören bir kadını kurtarmak için kolları sıvamıştır ancak hikayenin sonu hiç ummadığı bir yere çıkar.

Arka Sokaklar yeni bölümü ile 01 Mart Cuma akşamı Kanal D’de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin