Arka Sokaklar 666. Bölümde Seval'in öcü alındı! Ekip, cinayet olayını çözebilecek mi?

Arka Sokaklar, merakla beklenen 666. bölümüyle ekrana geldi. Peki Arka Sokaklar 666. bölümde neler oldu? Arka Sokaklar 667. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar 667. bölümde neler olacak? Arka Sokaklar dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Oyuncu kadrosunda kimler var? Arka Sokaklar 18. sezonunda eski oyuncular yer alacak mı? Arka Sokaklar reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
02 Mart 2024 - 09:05
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yapımını D Media’nın üstlendiği, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan Arka Sokaklar 666. bölümü ile ekrana geldi.

ARKA SOKAKLAR 666. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Seval hastaneye kaldırılır. Durumu kritiktir. Saldırganların yurt dışına kaçma planı yaptıkları belirlenir. Pınar ve Yağız aile arasında kıyılan nikahla dünya evine girerler.

Aylin’in meraklı komşusu Müjgan Hanım Aylin'i sıkıştırmaya devam eder. Müjgan Hanım’ın yeni amacı Aylin ve Hakan’ı evlendirmektir. Henüz küçük bir kız çocuğuyken bir suç ağının pençesine düşen ve kendini zar zor kurtaran Buket, polise verdiği ifadeden sonra şaibeli bir biçimde intihar eder.

Artık tüm oklar ünlü iş insanı Feza'ya çevrilmiştir. Metin’in kendinden yaşça büyük kız arkadaşı Şelale, önce evdekilerin tepkisini çekse de aileye katılmanın bir yolunu bulacaktır. Özge’nin ev arkadaşı Zuhal geniş bir uyuşturucu ağının bir parçasıdır. Zuhal'in amacı Kadir'i de bu ağa dahil etmektir.

Arka Sokaklar yeni bölümü ile 08 Mart Cuma akşamı Kanal D’de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin