Arka Sokaklar 670. Bölümde Hüsnü son anda Arda'yı kurtardı! Ünal tüm ekibe veda etti!

Arka Sokaklar, merakla beklenen 670. bölümüyle ekrana geldi. Peki Arka Sokaklar 670. bölümde neler oldu? Arka Sokaklar 671. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar 671. bölümde neler olacak? Arka Sokaklar dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Oyuncu kadrosunda kimler var? Arka Sokaklar 18. sezonunda eski oyuncular yer alacak mı? Arka Sokaklar reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
30 Mart 2024 - 09:15
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yapımını D Media’nın üstlendiği, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan Arka Sokaklar 670. bölümü ile ekrana geldi.

ARKA SOKAKLAR 670. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur.

Melahat bu sefer de mahalle kasabı Rafet'e kaçmıştır. Ünal rahat bir soluk alır. Şule İpek’in abisi Berkecan'dan çok etkilenir. Bunu fark eden Haydarberk bu oyunu bozacaktır.

Kuzgun İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur.

Arka Sokaklar yeni bölümü ile 05 Nisan Cuma akşamı Kanal D’de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin