Arka Sokaklar dizisinden Polis Haftası için özel video!

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar 10 Nisan Polis Haftası'nı unutmadı ve ülkemizin değerli polisleri için özel bir video hazırladı...

Nurşah
11 Nisan 2018 - 18:00
Magazin

Ekranların sevilen dizisi Arka Sokaklar kuruluşunun 173. yılında Polis Teşkilatını unutmadı. Her sene 10 Nisan tarihinde kutlanan Polis Haftası için özel bir video hazırladı. Özgür Ozan, Şevket Çoruh ve Alp Korkmaz'ın yer aldığı videoda ünlü oyuncular "173. yılında, vatan aşkı, millet sevgisi ile hiç durmadan görev yapan polis arkadaşlarımızı seviyoruz." sözlerini söylediler.

Arka Sokaklar Polis Haftası özel videosu

  

18-04/11/10-nisan-polis-haftasi-arka-sokaklar.jpg

10 Nisan Polis Haftası neden kutlanır?

Günümüzdeki anlamıyla Türk Polis Teşkilatı 10 Nisan 1845 tarihinde İstanbul'da kurulmuştur ve bunu takip eden her senenin 10 Nisan haftası ülkemizde Polis Haftası olarak kutlanır. Ülkemizin birlik ve beraberliğinin koşulsuz olarak devam edebilmesi, sokaklarımızdaki güvenliğin sağlanabilmesi adına gece gündüz demeden büyük uğraşlarla mesleklerini sürdüren değerli polislerimiz 173 yıldır bu görevi başarı ile yerine getirmektedir.

Tüm polislerimizin bu özel gününü kutlar ve ülkemiz adına yaptıkları için hepsine canıgönülden teşekkür ederiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin