Vatanım Sensin Rahmi (Nail Kırmızıgül) kimdir?

Kanal D ekranlarının başarılı dizisi bu hafta yayınlanacak olan bölümü ile yeni bir oyuncuya ev sahipliği yapacak. Vatanım Sensin Rahmi karakterini canlandıran Nail Kırmızıgül kimdir? Ekranların tanınan yüzü hakkında...

Nurşah
11 Nisan 2018 - 16:12
Kültür Sanat

Kanal D ekranlarının dizisi bu hafta 52. bölümü ile ekranlara gelecek. Yayınlanacak olan yeni bölümde izleyicileri bir de sürpriz bekliyor! Vatanım Sensin dizisinin konuk karakteri olarak katılacak Rahmi (Nail Kırmızıgül) kimdir? Kaç yaşında? Şimdiye kadar oynadığı diziler nelerdir? 

18-04/11/vatanim-sensin-rahmi-nail-kirmizigul.jpg

Nail Kırmızıgül kimdir?

Vatanım Sensin dizisinde İstanbul hükümetinin ajanı olarak karşımıza çıkan Rahmi karakteri Nail Kırmızıgül tarafından canlandırılmaktadır.

Nail Kırmızıgül 3 Eylül 1965 tarihinde dünyaya gelen başarılı oyuncu 52 yaşındadır. Gaziantep şehrinde doğmuş ilerleyen senelerde Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Tiyatro öğrencisi iken okulu yarıda bırakmıştır. İlk olarak Propoganda adlı film ile karşımıza çıkan oyuncunun akıllarımıza asıl kazındığı yapım ise Mehmet Ali Alabora ve Meltem Cumbul'un rol aldığı bir dönem televizyon ekranlarının en sevilen dizilerinden birisi olan Yılan Hikayesi'dir. Bu dizide Komiser Cem karakterini canlandırmıştır. 

İlerleyen senelerde Arka Sokaklar, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Evlat Kokusu gibi önemli dizilerde rol almıştır. Usta oyuncu son olarak Vatanım Sensin'de Rahmi karakteri ile karşımıza çıkacak!

Vatanım Sensin son bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin