Payitaht Abdülhamid medrese hocası Ali Bin Towar kimdir?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid yayınlanacak olan 47. bölümünde Katar'ın ünlü televizyon programcısı Ali Bin Towar'ı ağırlıyor. Tahsin Paşa ile birlikte medrese hocası olarak boy gösterecek!

Nurşah
11 Nisan 2018 - 15:00
Kültür Sanat

 TRT ekranlarının sevilen dizisine bu hafta uluslararası bir yüz konuk oyuncu olarak dahil oluyor. Dizinin cuma akşamı yayınlanacak olan bölümünde medrese hocası rolü ile karşımıza çıkan Ali Bin Towar kimdir?

18-04/11/payitaht-abdulhamid-ali-bin-towar-kimdir.jpg

Payitaht Abdülhamid medrese hocası Ali Bin Towar kimdir?

Ali Bin Mohammed Bin Towar Al Kuwari isimli Katarlı ünlü televizyon programı sunucusu 1990 senesinde dünyaya gelmiştir. Amerika Birleşik Devletleri San Diego Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve İşletme yüksek lisansı mezunudur. Katar'da ünlü olan bir televizyon programı sunuculuğu yapmasının yanında yazar, stand-up sanatçısı, seyyah ve atlettir. Hayatı boyunca devamlı olarak bir şeyler keşfetmek ve öğrenmek isteyen Ali Bin Towar 52 farklı ülke gezmiştir. Çok yönlü bir kişiliğe sahip olan sunucunun son durağı ise Türkiye Payitaht Abdülhamid dizisidir. 

18-04/11/ali-bin-towar-kimdir-payitaht-abdulhamid.jpg

Ali Bin Towar bu ziyareti ile ilgili şu açıklamalarda bulunmuştur: 

“Katar’da olduğu kadar tüm Arap dünyasının yakından takip ettiği dizinizin setinizde olmaktan çok mutluyum. Programımın ilk 2 sezonunda Güney Amerika ve Hindistan’daydım. Şimdi Türkiye’ye gelip ülkenizin kültür, tarih, sanat ve sosyal dünyasını yansıtacağım üçüncü sezonumdaki durağımın Katar’da ve Arap dünyasında çok sevilen dizinizin seti olmasından dolayı çok mutluyum. Programımda bu prodüksiyonun muhteşemliğini anlatacağım. Ayrıca benim için vermiş olduğunuz minik rolde görünmek beni hem çok heyecanlandırdı hem de çok mutlu etti. Türkiye bizim parçamız gibi. Bülent İnal’a ayrıca hayranız. Kendisini mutlaka ülkemizde de görmeyi istiyoruz.  Bu muhteşem gün için, hem programım için hem de kişisel olarak setinizde bizi ağırladığınız için yapım şirketinize çok teşekkür ederiz.” 

Payitaht Abdülhamid son bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin