Arka Sokaklar kadrosuna yeni oyuncular katıldı!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar'ın kadrosuna yeni isimler katıldı.

Merve Mutlu
22 Kasım 2019 - 10:15
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının uzun soluklu fenomen dizisi Arka Sokaklar, 14 yıldır yayın hayatına hız kesmeden devam ediyor. 532 bölüm boyunca devam eden dizinin yeni bölümünde iki yeni oyuncu daha kadroya dahil oluyor. 

19-11/22/arka-sokaklar.jpg

Kadrosunda: Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Alp Korkmaz, Oya Akar ve Merve Oflaz gibi birçok ismi bir araya getiren ve kadrosuna sürekli yeni oyuncuların dahil olduğu sevilen dizinin hikayesi her geçen gün daha da derinleşiyor. 

Oral Özer ve Cansu Dağdelen Arka Sokaklar dizisinde!

19-11/22/arka-sokaklar-kadrosu.png

Yapımı Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği dizinin Cuma akşamı yayınlanacak olan 533. bölümünde iki yeni oyuncu kadroya giriyor. Oral Özer ve Cansu Dağdelen'in dahil olduğu hikayede Özer Dr. Mehmet karakterini, Dağdelen ise Dilek karakterini canlandıracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin