Merve Mutlu
22 Kasım 2019 - 11:55
Yeni Bölüm

Kadrosunda: Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memilli gibi birbirinden başarılı isimleri bir araya getiren fenomen dizi Çukur'un 3. sezon 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

19-11/22/vartolu.png

Yeni oyuncuların da katılımıyla hikayenin genişlediği dizinin yeni bölümlerinde Vartolu Sadettin, babaları İdris Koçovalı'nın katilini aramaya devam ederken, Koçovalı ailesinden atılan ve reddedilen Akın'ın yeni hamlesi de dikkat çekiyor. 

Çukur 77. yeni bölümde neler olacak?

19-11/22/akin.png

Fenomen dizinin yeni bölümünde: Vartolu Sadettin, babasının katili olmadığını ama katilin kim olduğunu bildiğini söyleyen Ziya'yı köşeye sıkıştırıyor ve kim olduğunu soruyor. Genç bir adam olduğunu söyleyen Ziya, Sadettin'in kafasını karıştırırken Yamaç Koçovalı da depoda yaralı olarak bulunuyor. Efsun'un da yanına geldiği Yamaç'a yardım giderken, koltuğundan olmanın ve aileden atılmanın hıncını almaya çalışan Akın da Efsun'a "Çukur'u hâlâ istiyor musun?" diye soruyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin