Ferhat ile Şirin'in Şirin'i (Leyla Tanlar) kimdir?

Fox ekranlarının yeni dizisi Ferhat ile Şirin bu akşam başlıyor! Ferhat ile Şirin'deki Şirin kimdir? Gerçek adı, yaşı ve tüm merak edilenleri ile bu haberde..

Merve Mutlu
22 Kasım 2019 - 12:11
Yeni Bölüm

Fox ekranlarının yeni dizisi Ferhat ile Şirin bu akşam başlıyor! Ferhat ile Şirin'deki Şirin kimdir? Gerçek adı, yaşı ve tüm merak edilenleri ile bu haberde..

Ferhat ile Şirin'deki Şirin kim?

19-11/21/leyla-tanlar-ferhat-ile-srin.png

Şirin, Banu'nun kardeşidir. Babaannesi Hayriye, nişanlısı Yiğit ve ablası Banu hayatındaki sayılı insanlardır. Ablasının istediği hayatı yaşayan Şirin iş yöneticiliği okumaktadır ancak aslında gönlü müzikten yanadır. Ferhat'a aşık olacak olan Şirin, aşkıyla büyük bir sınav verecektir. 

Ferhat ile Şirin dizisindeki Şirin karakterini Leyla Tanlar canlandırmaktadır. 

Leyla Tanlar kimdir?

19-11/21/leyla-tanlar.png

13 Aralık 1997 doğumlu güzel oyuncu, Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü’nde eğitim almaktadır. Akademi 35,5 Sanatevi’nde oyunculuk dersleri almıştır. Paramparça dizisinde Cansu karakterine hayat vererek kendini ispat etmiştir. Şahin Tepesi dizisinde Deniz karakterini canlandırdı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin