Masterchef'te kim elendi? 21 Kasım eleme gecesinde yaşananlar..

Ekranların sevilen programında yine eleme heyecanı yaşandı.

Merve Mutlu
22 Kasım 2019 - 13:35
Yeni Bölüm

tv8 ekranlarında yayınlanan ve Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanni'nin jüri üyesi olarak yer aldıkları Masterchef'in geçtiğimiz akşam ayınlanan 2. sezon 52. bölümde yine eleme heyecanı yaşandı. Hem yarışmacıları hem de izleyenleri saran bu heyecanlı elemenin sonunda, "Masterchef'te kim elendi?" sorusu ise bölümü kaçıranların ortak sorusu oldu. 

19-11/22/juriler.png

Masterchef 52. son bölümde kim elendi?

19-11/22/kim-elen-di.png

Sevilen yemek yarışması Masterchef'in son bölümünde: yarışmacılar, şeflerini memnun edebilmek için kıyasıya rekabet ettiler. Yarışmacılar eleme yarışında ördek göğsü pişirdiler. Mehmet Şef'in yaptığı tabağa en yakın tabağı yaparak beğenilen tabağın sahibi ve elemenin birincisi Yasin oldu. Beğenilen ikinci tabak ise Kıvanç'ın tabağı oldu. 

19-11/22/batuhan-ve-suna.png

Eleme gecesinde sona kalan 2 kişi Batuhan ve Suna oldu. Gecenin elenen ismi ise Suna Aydın oldu. 

Masterchef Suna Aydın kimdir?

19-11/22/suna-aydin-kimdir.png

10 Ekim 1986 İskenderun doğumlu olan Suna Aydın 10 yaşında bir oğlan çocuğu annesidir. Mutfak sanatlari akademisinde profesyonel aşçılık ve pastacılık okuyan isim sektöre atılarak çok iyi işetmelerde çalıştı ve kendine ait modern Türk ve Anadolu mutfağı konseptli bir restoran açtı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin