Arka Sokaklar Kazım (Ömür Arpacı) kimdir?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisinin yeni bölümünde Kazım Baba'nın ekibine yeni bir karakter dahil oluyor. Arka Sokaklar Kazım (Ömür Arpacı) kimdir?

Nurşah
24 Mayıs 2018 - 17:34
Kültür Sanat

Kanal D ekranlarında 2006 senesinden beri yayın hayatına devam eden ve hala ilk günkü heyecanla izlenen dizide yeni bir karakter ile tanışacağız. Arka Sokaklar Kazım karakterine can veren Ömür Arpacı hakkında!

18-05/24/arka-sokaklar-kazim.jpg

Arka Sokaklar Kazım

Kazım, Rıza Baba'nın ekibinin yeni yüzüdür. Seneler önce Rıza Baba'nın ailesine yaptığı bir iyilik dolayısı ile ona büyük bir sempati ve hayranlık beslemektedir. Kazım, Trabzon'da doğmuş fakat yolu onu Manisa'ya düşürmüştür. Bu şehirde olduğu esnada iki suçlunun peşinde iken iki çocuğun da hayatlarını kurtarmış ve mükafat olarak da en başarılı ekiplerden olan Rıza Baba'nın yanına gelebilmiştir.

18-05/24/mur-arpaci-arka-sokaklar.jpg

Ömür Arpacı kimdir?

1982 senesinde Trabzon'da doğan Ömür Arpacı, liselerarası bir tiyatro yarışmasına katılmış fakat  kadroya alınmamıştır. İlerleyen senelerde Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim almış ve televizyon kariyerine Çiçek Taksi dizisinde çok küçük bir rol ile başlamıştır.

Daha sonra Fırtına ve Avrupa Yakası (Dursun) dizilerinde oynadığı Karadenizli karakterler ile önplana çıkmış ve halk tarafından büyük bir beğeni toplamıştır. Son olarak Yalan Dünya ekibinde izlediğimiz oyuncu 2014 senesinde Dildar Deniz Erten ile evlenmiştir...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin