Baskets dizisine 4. sezon onayı çıktı!

Zach Galifianakis'li FX komedisi Baskets dizisi resmi 4. sezon onayını aldı.

Volkan Küçükel
25 Mayıs 2018 - 00:31
Gündem

FX'in Zach Galifianakis'li kara mizah tarzındaki dizisi "Baskets" seneye de ekranlarda olmaya devam edecek.

BASKETS 4. SEZON ONAYI CEPTE!

Baskets, yayıncı kanal FX'ten resmi 4. sezon onayını kaptı.

BASKETS 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Baskets'in 23 Ocak'ta başlayan üçüncü sezonu 27 Mart'ta sonlanmıştı. Yeni sezonun 2019 senesinin başlarında izleyicilerle buluşmaya başlaması bekleniyor.

FX Networks ve FX Productions Orijinal Programlama Başkanı Eric Schrier yeni sezon onayı konusunda yaptığı açıklamada "Jonathan Krisel ve Zach Galifianakis liderliğindeki rüya yaratıcı ekibe sahip Baskets için dördüncü sezon onayını vermekten dolayı çok mutluyuz. Geride kalan her sezon bizi Baskets ailesine daha fazla yaklaştırıyor. Yapımcı ve oyuncu ekibine izlemesi böylesine neşeli bir yapımı ortaya çıkarmalarından dolayı teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

18-05/25/baskets-1527204232.jpg

Zach Galifianakis'i ikiz kardeşler Chip ve Dale Baskets karakterleriyle izlediğimiz dizide Louie Anderson'ı Christine Baskets, Martha Kelly'i ise Martha rolüyle izliyoruz.

Anderson yardımcı erkek oyuncu, Galifianakis ise erkek başrol oyuncusu sıfatıyla 2017 Emmy Ödülleri'nde komedi dalında adaylık kazanmışlardı.

FX Productions yapımcılığında hazırlanan Baskets'in yürütücü yapımcı kadrosu Jonathan Krisel, Zach Galifianakis, Marc Gurvitz, Andrea Pett-Josep ve Anna Dokoza'dan oluşuyor.

FX KANALININ GÜNCEL DİZİLERİ

Yayıncı kanal FX'in güncel diğer dizilerine bakacak olursak; Pose, Mayans MC, Mr. Inbetween ve What We Do in the Shadows yeni diziler olarak yakın bir gelecekte karşımıza çıkan yapımlar olacak. Feud, American Horror Story, Fargo, American Crime Story, Atlanta ve Better Things ise Baskets gibi yeni sezonlarıyla ekran serüvenlerini sürdürecek diziler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin