Arka Sokaklar Mesut diziden mi ayrılıyor? 507. bölüm fragmanı sizlerle!

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar yeni bölümde Mesut'un ayrılacağı iddiaları kafaları karıştırdı.

Merve Mutlu
27 Şubat 2019 - 11:00
Yeni Bölüm

Başrollerinde Şevket Çoruh, Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu gibi isimlerin yer aldığı, Türkiye'nin en uzun soluklu dizisi olma özelliği taşıyan Arka Sokaklar'ın 507. bölümü heyecanı yine zirveye çıkaracak. Arka Sokaklar'ın sevilen Mesut karakteri Şevket Çoruh'un diziden ayrılacağı söylentileri de gündemde yerini aldı. 

19-02/27/mesut.png

Yaklaşık 13 yıldır ekranlarda olan Arka Sokaklar dizisinin en sevilen karakterlerinden biri olan Mesut karakteri, özel harekatçı tarafı nedeniyle dizinin başından beri hayati tehlike ve dış güçlerin de saldırılarıyla yaşayan bir karakter oldu. Arka Sokaklar 506. son bölümde, Mesut'un çatıştığı ve peşinde olduğu Devran'ın, Mesut'un nişanlısı Selin'in yeğeni olan Umut'un ölümüne neden olması, hikayenin seyrini değiştirdi.

Arka Sokaklar Mesut diziden ayrılıyor mu?

19-02/27/c.png

Arka Sokaklar 507. bölümde: Derman'ı yakalayıp nişanlısı Selin'in yeğeni olan ve oğlu gibi sevdiği Umut'un öcünü almayı planlayan Mesut, Derman'ın peşine düşecek ve saklandığını düşündüğü yeri bulacak. Diğer yandan Engin ise yaşadığı olaydan dolayı bir süre Mesut'un görevden uzaklaşması gerektiğini düşünürek, Mesut'u geçiçi olarak görevden uzaklaştırır.

19-02/27/e.png

Mesut tabiki bunların hiçbirini umursamayacak ve tek bir şey düşünecek. Azılı düşmanı haline gelen Derman ile tek başına çatışmaya giren Mesut'a ne olacağı ve Derman'ı yakalayıp yakalayamayacağı ise Arka Sokaklar yeni bölümünde ortaya çıkacak. 

19-02/27/mes.png

Mesut'un açığa alındığı halde devam etmesi üstüne bir de Derman ve onun yandaşları ile çatışmaya girmesi, artık dostluk sınırını kaldırıp kendisine müdürlük yapmaya başlayan Engin'in öfkesine neden olacak. Bakalım bu hamle Mesut'un ekipteki, Şevket Çoruh'un da Arka Sokaklar'daki sonunu getirecek mi?

Arka Sokaklar 507. bölüm fragmanı yayınlandı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin