Cüneyt Arkın Hakan: Muhafız dizisinde rol alacak mı? İşte açıklama...

Hakan: Muhafız 2. sezon tanıtımında Cüneyt Arkın'ın da yer alması izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla karşılanmıştı. Usta oyuncudan cephesinden geldi!

Nurşah
27 Şubat 2019 - 11:15
Gündem

Çağatay Ulusoy'un başrolde yer aldığı ilk Türk Netflix dizisi büyük bir merakla bekleniyor. Fantastik ögeler barındıran Hakan: Muhafız yeni sezon tanıtımında Cüneyt Arkın'ın yer aldığı sahneler izleyicilerin büyük beğenisini kazandı...

19-02/27/hakan-muhafiz-cuneyt-arkin.jpg

Cüneyt Arkın cephesinden Hakan: Muhafız açıklaması

Fragmanda Arkın'ın olması hem büyük bir heyecanla karşılandı hem de usta oyuncunun Hakan: Muhafız'da rol alacağını düşündürdü. Tüm bu gelişmelerin ardından Cüneyt Arkın Resmi Fan Instagram hesabı tarafından bir açıklama paylaşıldı!

Netflix Tükiye 'de dün yayınlanan hakanmuhafız theprotector dizisinin tanıtım filminin hemen sonrasında uçankuş ve benzeri haber sitelerinde yer alan "Netflix'in ilk Türk dizisi Muhafız'da usta oyuncu Cüneyt Arkın rol alacak" haberleri doğru değildir.

Cüneyt Arkın dizinin ilk sezon yayını öncesi dizinin sadece tanıtım bölümde yer almıştır. Dizinin ana bölümlerinde yer almayı kapsayan bir anlaşma yapılmamış bu konuda bir teklif yapılmamıştır. Teklif yapılması halinde koşullar çerçevesinde değerlendirilecektir.

Bu açıklamayı yapma sebebimiz; doğru haber alma hakkına her zaman saygı duyduğumuz, biricik sevenlerimizin bizlere gönderdiği heyecan dolu tebrik mesajlarıdır.

Siz sevenlerimizin bilgisine arz ederiz...

Yapılan açıklamalara ek olarak Netflix hesabında yayınlanan fragman videosunda Cüneyt Arkın'ın eşi Betül Arkın'ın yaptığı "Keşke Cüneyt Arkın olsaydı dizide" açıklaması da usta oyuncu ile ilgili tartışmaların sonlanmasına sebep oldu...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin