Arka Sokaklar yayın tarihi belli oldu! İşte 17. yeni sezon tarihli tanıtım!

Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlıyor? Arka Sokaklar 17. Sezon Fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kanal D'nin 16 sezondur ekranda fırtınalar estiren dizisi Arka Sokaklar yeni sezon için kolları sıvadı!

Yeni sezon tarihi merakla beklenen dizi Arka Sokaklar'dan tarihli tanıtım yayınlandı. Yine çok heyecanlı ve aksiyon dolu olan fragman, yeni sezon için de izleyicileri şimdiden meraklandırdı!

Peki yenilenen oyuncu kadrosuyla izleyicleri yeni sezonda neler bekliyor?

Kanal D’nin, yapımını Erler Film’in üstlendiği, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan, Arka Sokaklar’ın çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Arka Sokaklar oyuncuları kimler?

Kadrosuna kattığı beş yeni oyuncu ile yeni sezona merhaba demeye hazırlanan dizinin çekimlerinin bir kısmı İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde gerçekleşiyor. Emniyet mensuplarının da her daim destek olduğu çekimler renkli anlara sahne oluyor.

Arka Sokaklar 17. Sezon Fragmanı yayında! Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar 17. sezonuyla geliyor! Yine çok heyecanlı yine aksiyon dolu!

Arka Sokaklar aksiyon dolu yeni sezonuyla 14 Ekim Cuma 20.00'da Kanal D'de başlıyor!

İşte yeni sezon fragmanı!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin