Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlayacak? 13. sezon fragmanı yayınlandı!

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar ne zaman başlıyor? Merakla beklenen yeni sezon fragmanı yayınlandı!

Nurşah
16 Ağustos 2018 - 11:43
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarında 2006 senesinden beri izleyici karşısına çıkmaya devam eden ve yayınlanan her bölümü ile büyük bir beğeni toplayan Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlayacak? Merakla beklenen 13. sezon fragmanı izleyici karşısına çıktı!

18-08/16/arka-sokaklar-yeni-sezon.jpg

Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlıyor?

Oldukça heyecan kesici bir sezon finali ile 6 Haziran Cuma günü izleyici karşısına çıkan ve kısa bir süreliğine ekranlara veda eden sevilen dizinin yeni sezon çekimleri başladı... Kanal D ekranlarında geçtiğimiz akşam yayınlanan 13. sezon fragmanı ile heyecanlı bekleyişin sonlarına gelindiği de anlaşıldı!

Hüsnü Çoban karakterini canlandıran başarılı oyuncu Özgür Ozan'ın da yeni sezonda izleyici karşısında olacağına ilişkin haberlerin çıkmasının ardından rahat bir nefes alan Arka Sokaklar izleyicileri şimdi 13. sezon başlangıç tarihi beklemeye başladılar. Kanal D ekranlarında yayınlanan fragmana göre Arka Sokaklar Eylül ayında yeniden izleyicileri ile birlikte olmaya başlayacak ve sanıldığı gibi herhangi bir gecikme yaşanmayacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin