Netflix'in yeni dizisi Unbelievable'ın kadrosu tamam! Unbelievable nasıl bir dizi?

Unbelievable dizisinin kadrosuna Elizabeth Marvel (Homeland) ve Liza Lapira (9JKL) ikilisi katıldı. Unbelievable dizisinin konusu ne?

Volkan Küçükel
16 Ağustos 2018 - 01:04
Kültür Sanat

Her geçen gün dizi arşivini genişleten online yayın platformu Netflix'in bir süre önce duyurusunu gerçekleştirdiği yeni dizisi "Unbelievable"ın oyuncu kadrosu şekilleniyor.

UNBELIEVABLE DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Toni Collette, Merritt Wever, Kaitlyn Dever, Danielle MacDonald, Kai Lennox, Dale Dickey, Austin Hébert ve Omar Maskati gibi isimleri kadrosuna katan dizinin yeni oyuncuları Elizabeth Marvel (Homeland) ve Liza Lapira (9JKL) oldular.

Tekrar eden rollerle görünecek iki ismin canlandıracakları karakterler konusunda şimdilik detaylı bir bilgi verilmedi.

18-08/16/unbelievable-dizisi.png

Sezonu 8 bölümden oluşacak limitli dizinin arkasında Erin Brockovich (Tatlı Bela) filmi yazarı Susannah Grant, CBS TV Studios, Sarah Timberman, Carl Beverly (Masters of Sex, Elementary) ve Katie Couric bulunuyor.

Dizinin showrunner'ı Susannah Grant, Michael Chabon (John Carter) & Ayelet Waldman (Applebaum) üçlüsünce senaryosu kaleme alınan Unbelievable'ın hikayesi; T. Christian Miller ve Ken Armstrong'un kaleme aldığı Pulitzer Ödüllü An Unbelievable Story of Rape isimli makale ve radyo programı This American Life'ın aynı dava hakkındaki Anatomy of Doubt isimli bölümüne dayanıyor.

"UNBELIEVABLE" KONUSU

Dizi; tecavüze uğradığı konusunda yalan söylemekle suçlanan genç bir kadın Marie ile kanıtları inceleyerek gerçeğe ulaşma peşindeki iki kadın dedektifin gerçek hikayesini izleyicilere aktaracak.

18-08/16/elizabeth-marvel.jpg

Kadroya yeni katılan isimlerden 49 yaşındaki Elizabeth Marvel'i yakın zamanda ödüllü dizi Homeland'de Başkan Elizabeth Keane ve The Meyerowitz Stories filminde Jean karakteriyle izledik. Oyuncu son olarak All the Little Things We Kill filminin çekimlerini tamamladı.

18-08/16/liza-lapira.jpg

Yakın geçmişte CBS'in 9JKL ve TNT'nin Animal Kingdom dizilerinde karşımıza çıkan Liza Lapira'yı yakın gelecekte ABC'nin The Good Doctor dizisinde konuk oyuncu olarak göreceğiz. Con Man, Cooper Barrett's Guide to Surviving Life ve Battle Creek aktrisin kariyerindeki diğer dizilerden bazıları.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin