Shooter dizisinin 4. sezonu için kritik karar!

USA Network'te izleyiciyle buluşan ve üçüncü sezonu sürmekte olan Shooter dizisi için iptal kararı çıktı. Buna göre dizinin 4. sezonu olmayacak.

Volkan Küçükel
16 Ağustos 2018 - 00:48
Kültür Sanat

Üçüncü sezon finaline yaklaşan "Shooter" aslında finale yaklaşıyor!

SHOOTER 3. SEZON SONUNDA EKRANLARA VEDA EDİYOR!

USA Network, üçüncü sezonu devam etmekte olan aksiyon-gerilim türündeki dizisi Shooter'a 4. sezon için onay vermemeyi tercih etti. Buna göre dizi, üç sezonu tamamlamasının ardından iptal edilmiş olacak.

SHOOTER REYTİNGLERİ

USA Network'ün geçtiğimiz günlerde Colony dizisini iptal etmesinin ardından, kanalın devam etmekte olan drama dizileri arasında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde en düşük reytingli dizisi konumundaki Shooter, üçüncü sezonunda bugüne kadar 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 471,000 izleyici, üç günlük izlenmede ise 1.506 milyon izleyici ortalamasıyla yola devam ediyor.

18-08/16/shooter-dizisi.jpg

İlk iki sezonun rakamlarına bakıldığında dizinin son sezonunda ciddi bir düşüş yaşadığı; reyting ve izleyici sayısında yüzde 40 civarında bir kayıp yaşadığı görülmekte.

Stephen Hunter'ın 1993 yılında yayımlanan çok satan 'Point of Impact' isimli romanı ve Paramount yapımcılığındaki Shooter filminden (2007) esinlenerek küçük ekranlara uyarlanan dizinin hikayesi; geçmişi başarılarla dolu, birçok madalyaya sahip eski bir keskin nişancı Bob Lee Swagger'ın (Ryan Phillippe) başkanı hedef alan bir suikast planını engellemek üzere göreve çağrılması ancak kendini cinayetle suçlandığı kurnaz bir planın içinde bulmasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

18-08/16/ryan-phillippe.jpg

Paramount Television ve Universal Cable Productions ortak yapımcılığında hazırlanan Shooter'ın oyuncu kadrosunda Ryan Phillippe dışında Omar Epps, Shantel VanSanten, Cynthia Addai-Robinson ve Eddie McClintock gibi isimler rol alıyor.

Hikayesi, Stephen Hunter'ın Bob Lee Swagger serisinin ikinci kitabı "Black Light"a dayanan dizinin üçüncü sezonu "Orientation Day", "Family Fire", "Patron Saint" ve "Red Light" isimli bölümlerin ardından sonlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin