Colony dizisi iptal edildi!

USA Network kanalının bilim-kurgu dizisi Colony iptal edildi. Colony'nin 4. sezonu olmayacak.

Carlton Cuse ve Ryan J. Condal ikilisinin elinden çıkan USA Network bilim-kurgu dizisi "Colony"de sona gelindi!

COLONY 4. SEZON OLMAYACAK!

2015 yılının Comic-Con etkinliğinde prömiyerini yapan dizi, şu sıralar San Diego'da düzenlenmekte olan Comic-Con 2018'de boy göstermiyor. Bunun nedeni ise dizi için iptal kararının çıkmış olması. Buna göre 25 Temmuz'da ekrana gelecek "What Goes Around" isimli üçüncü sezon finali bölümü aynı zamanda dizinin final bölümü olacak.

COLONY REYTİNGLERİ

Josh Holloway ve Sarah Wayne Callies gibi iki popüler ismi başrollerinde bulunduran Colony, 14 Ocak 2016'da ekran macerasına başlarken ilk bölümüyle 18-49 yetişkin yaş kategorisinde üç günlük izlenme oranlarında 2.2 milyon izleyiciye ulaşarak güçlü bir başlangıç yapmıştı.

İkinci sezon izlenme oranlarında biraz düşüş yaşayan dizinin üçüncü sezon prodüksiyonu Kaliforniya vergi indiriminden yararlanılamaması gerekçesiyle Vancouver'da gerçekleşmişti.

18-07/22/colony-dizisi.jpg

Devam etmekte olan üçüncü sezonuyla izleyiciyle buluşmaya devam eden Colony'nin izlenme oranları bu sezon biraz daha düşüş gösterdi. 18-49 yetişkin yaş kategorisinde üç günlük izlenme oranları 1.3 milyon izleyiciye kadar geriledi. Bu durum Colony'nin, kanalın güncel dizileri arasında görülen en düşük rakamları ortaya koymasına neden oldu. Dolayısıyla dizinin devam etmemesi beklenen bir gelişme diyebiliriz.

Legendary Television ve Universal Cable Productions ortak yapımcılığında hazırlanan; Tory Kittles, Peter Jacobson ve Alex Neustaedter gibi isimleri de oyuncu kadrosunda bulunduran Colony'nin hikayesi Los Angeles'ta gerçekleşen uzaylı istilası sonrasında yaşananlara odaklanıyor.

Colony, 25 Temmuz'da ekrana gelecek "What Goes Around" isimli bölümle vedasını gerçekleştirecek.

"Colony" 3. sezon finali (Dizi finali):

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin