Cloak & Dagger dizisine 2. sezon onayı çıktı!

Freeform'un çizgi roman uyarlaması dizisi Marvel’s Cloak & Dagger için resmi 2. sezon onayı çıktı. Marvel’s Cloak & Dagger 2. sezon ile ilgili ilk detaylar...

Freeform'un ilk Marvel yapımı dizisi "Marvel's Cloak & Dagger", kısa ismiyle "Cloak & Dagger" takipçilerine güzel haber San Diego Comic-Con 2018'den geldi.

CLOAK & DAGGER İLE BİR SEZON DAHA!

Marvel TV Başkanı Jeph Loeb geçtiğimiz gün Comic-Con'da düzenlenen Cloak & Dagger panelinde yaptığı açıklamayla dizinin 2. sezon onayı aldığını müjdeledi.

18-07/21/cloak-dagger-dizi.jpg

CLOAK & DAGGER 2. SEZON DETAYLARI

Devam etmekte olan ilk sezon gibi 10 bölümden oluşacak ikinci sezonun bölümlerini 2019'un bahar aylarından itibaren izlemeye başlacağız.

Prömiyeriyle Freeform kanalının son iki yıl içindeki en iyi dizi açılışını yapan Cloak & Dagger'ın hikayesi; birbirinden oldukça farklı geçmişlere ve kimseyle paylaşmaya cesaret edemedikleri gizemli şekilde birbirine bağlı süper güçlere sahip iki genç Tandy Bowen (Olivia Holt) ve Tyrone Johnson (Aubrey Joseph) ikilisine odaklanıyor.

Tandy ve Tyrone kısa bir sürede beraber olmalarının ayrı olmalarından daha iyi olduğunu anlıyor. Ancak gelişen duyguları zaten karmaşık olan dünyalarını daha da zorlamaya başlıyor.

18-07/21/cloak-dagger-2-sezon-posteri-1532201845.jpeg

Comic-Con 2018'de gerçekleşen etkinlikte diziyi oyuncu kadrosunda yer alan Holt, Joseph, Emma Lahana ve Ally Maki ile showrunner Joe Pokaski temsil ettiler.

Marvel Television ve ABC Signature Studios ortak yapımcılığında hazırlanan Cloak & Dagger'ın showrunner'ı Joe Pokaski (Underground, Heroes) aynı zamanda Jeph Loeb (Marvel's The Punisher, Marvel's The Defenders) ile birlikte yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor.

Marvel's Cloak & Dagger | San Diego Comic Con 2018: 2. Sezon Duyurusu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin