Black-ish aktörü Anthony Anderson hakkında kadına şiddet suçlaması!

ABC kanalının Black-ish dizisinde rol alan oyuncu Anthony Anderson bir kez daha ciddi bir suçlamayla karşı karşıya kaldı.

Emmy adayı Black-ish oyuncusu Anthony Anderson hakkında bir suç duyusunda bulunulduğu ve Los Angeles polisinin olayla ilgili soruşturmaya başladığı belirtildi.

Los Angeles Polis Departmanı sözcüsü BuzzfeedNews'e verdiği demeçte yaşanan bu gelişmeyi doğrularken suç duyurusunun alındığını ve soruşturulmakta olan bu durumla ilgili şimdilik detay veremeyeceklerini belirtti.

ANDERSON HAKKINDA KADINA ŞİDDET SUÇLAMASI

The Blast ve TMZ gibi sitelerin edindiği bilgilere göre aktörün bir kadına saldırdığı iddia ediliyor. Ancak bu iddialara ilişkin detaylar verilmezken, polis raporları da şimdilik iddiaları doğrulamış değil.

18-07/21/anthony-anderson-foto.jpg

Anderson'ın temsilcisi konuyla ilgili şimdilik şu açıklamayı yaptı:

"Doğru veya yanlışlığı bilinmeden herhangi birinin polise suç duyurusunda bulunabilmesi talihsiz bir durum. Yetkili makam ve merciler bu konuyla ilgili olarak Anthony ya da temsilcisiyle herhangi bir temasa geçmemiştir. Anthony iddiaları kesinlikle reddetmektedir."

47 yaşındaki Anderson'ın başrolde olduğu Black-ish, ABC kanalının izlenme oranlarında en güçlü ve en beğenilen komedi dizileri arasında yer alıyor.

18-07/21/anthony-anderson-foto-1.jpg

Önümüzdeki sonbahar döneminde beşinci sezonuna girecek dizi, geçtiğimiz günlerde adayları duyurulan 2018 Emmy Ödülleri'nde komedi dalında en iyi dizi adayları arasında gösterilirken, Anderson komedi kategorisinde en iyi erkek oyuncu ve rol arkadaşı Tracee Ellis-Ross ise komedi kategorisinde en iyi kadın oyuncu adaylıkları kazandı.

ANDERSON İÇİN BU İLK SUÇLAMA DEĞİL!

Anderson geçmiş senelerde de buna benzer bir suçlamayla karşılaşmış ve bir kadın, Anderson ve asistan yönetmenin Hustle & Flow filminin setinde kendisine tecavüz ettikleri iddiasında bulunmuş ancak yargıç tarafından suçlamalar düşürülmüştü.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin