The Passage dizisi ne zaman başlayacak?

Ters giden bir deney sonrasında vampire benzeyen yaratıkların insanlığın sonunu getirebilecek virüsü dünyaya yaymaya başlamalarını konu edinen Fox dizisi The Passage'ın başlangıç tarihi duyuruldu. The Passage dizisi konusu, tanıtımı ve oyuncu kadrosu...

Amerikan ulusal kanallarından Fox'un yeni yayın sezonunda izleyiciyle buluşturmaya hazırladığı roman serisi uyarlaması "The Passage"ın prömiyeri Comic-Con 2018 katılımcılarına özel olarak gerçekleştirilirken, dizinin başlangıç tarihi konusunda ilk bilgi de geldi.

THE PASSAGE EKİBİ COMIC-CON 2018'DEYDİ

Justin Cronin'in epik üçlemesinin ilk kitabı The Passage (Hiçlikten Gelen Kız)'ın ismini taşıyan dizinin Comic-Con panelinde Cronin ile birlikte oyuncu kadrosundan Mark-Paul Gosselaar (Saved by the Bell), Saniyaa Sidney, Henry Ian Cusick, Jamie McShane, yürütücü yapımcı/showrunner Liz Heldens ve yürütücü yapımcı/yönetmen Jason Ensler hayranlarla bir araya geldi.

18-07/21/the-passage-dizisi.jpg

Panelde konuşan Cronin romanının ekran uyarlamasının gerçekleşmesi konusunda "Bu malzemenin bir gün televizyon dizisi olacağı fikrini arka planda tutarak yaklaşık 10 yıl geçirdim. Fevkalade, şaşırtıcı ve son derece havalı" ifadelerini kullandı.

THE PASSAGE 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Panelde bulunan isimler sıkışık zaman nedeniyle hayranlar ile çok fazla müzakerede bulunamasa da dizinin 2019 yılının Şubat ayı içinde izleyiciyle buluşmaya başlayacağı duyuruldu.

THE PASSAGE DİZİSİNİN KONUSU

Cronin'in eserinden Liz Heldens (Friday Night Lights) tarafından geliştirilen The Passage'ın hikayesi, gizli bir devlet tesisinde yürütülen, insanların yaşlanmasını yavaşlatacak, sonucunda ya tüm hastalıkları tedavi edebilecek ya da insan ırkının çökmesine neden olabilecek "Noah" ismindeki bilimsel bir projenin yürütülmesi esnasında gerçekleşen terslikler sonrasında yaşananları konu ediniyor. İşlerin beklendiği gitmemesi sonrasında son derece güçlü ve vampire benzeyen yaratıklar yoğun bir açlık duygusuyla insanlığın sonunu getirebilecek virüsün dünyaya yayılmasına yol açmaya başlarlar.

18-07/21/justin-cronin-the-passage-serisi.jpg

Hikayenin merkezinde ise bilimsel deney için seçilen deneklerden biri olan 10 yaşındaki Amy Bellafonte (Saniyaa Sidney) ile onu korumaya çalışan vekil babası federal ajan Brad Wolgast (Paul Gosselaar) yer alıyor. Amy'nin hayatı önemlidir çünkü kurtuluşa giden yoldaki anahtar kişidir.

THE PASSAGE OYUNCU KADROSU VE KARAKTERLERİ

Vincent Piazza (Clark Richards), Brianne Howey (Shauna Babcock), Jamie McShane (Dr. Tim Fanning), Caroline Chikezie (Dr. Major Nichole Sykes) ve Emmanuelle Chriqui (Dr. Lila Kyle) oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

20th Century Fox TV, 6th & Idaho ve Scott Free ortak yapımcılığında hazırlanan The Passage'ın yürütücü yapımcı kadrosunda Matt Reeves, Scott Free, David W. Zucker ve Adam Kassan gibi isimler yer alıyor.

"The Passage" dizisi fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin