Marvel dizisi Cloak & Dagger'dan güçlü başlangıç!

Freeform'un Cloak & Dagger dizisi reytinglerde iyi dereceler elde ederek yayın hayatına başladı.

Volkan Küçükel
13 Haziran 2018 - 09:44
Gündem

Freeform kanalının ilk Marvel dizisi olma özelliğini taşıyan "Cloak & Dagger" ekran macerasına geçtiğimiz günlerde başladı.

CLOAK & DAGGER'DAN GÜÇLÜ BAŞLANGIÇ!

07 Haziran'da iki saatlik bir yayınla prömiyerini gerçekleştiren dizi gerek fanlar gerekse de eleştirmenlerden geçer not almayı başardı.

FREEFORM'UN SON 2 YIL İÇİNDEKİ EN İYİ YENİ DİZİ AÇILIŞI

Reytinglerde de sınıfı geçen Cloak & Dagger, kendi zaman dilimindeki yayını ve sonraki üç günlük izlenme rakamlarının eklenmesiyle 1.64 milyon kişiye ulaşarak kablolu televizyon kanalının son iki yıl içindeki en iyi dizi açılışını yapmış oldu.

Kendi zaman dilimi ve aynı gündeki izlenmesiyle 920,000 izleyiciyi ekran başına toplayan dizinin açılış bölümü sonrasında üç günlük izlenmesiyle yüzde 78'lik artış yaşayarak bu rakamı 1.64 milyon izleyiciye taşıması dikkat çekti.

18-06/13/cloak-dagger-reytingleri.jpg

Dizinin açılış bölümü aynı zamanda Pretty Little Liars dizisinin finalinin ardından Freeform'un son bir yıl içindeki en fazla izlenen televizyon programı oldu.

Cloak & Dagger için başarılar bununla sınırlı değil! Açılış bölümü dijital platformlarda 716,000 kişiye daha ulaştı.

CLOAK & DAGGER SOSYAL MEDYADA DA SES GETİRDİ!

Tüm bunlara dizinin geçtiğimiz Perşembe günü Facebook, Instagram, Twitter ve Tumblr gibi sosyal medya mecralarında 112,000 etkileşim almasını da eklersek Cloak & Dagger'ın son derece sağlam bir başlangıç ​​yaptığını net olarak ortaya koymuş oluyoruz.

18-06/13/cloak-dagger-freeform.jpg

Cloak & Dagger'ın hikayesi; birbirinden oldukça farklı geçmişlere ve başka bir kimseyle paylaşmaya cesaret edemedikleri gizemli bir şekilde birbirine bağlı süper güçlere sahip iki genç Tandy Bowen (Olivia Holt) ve Tyrone Johnson (Aubrey Joseph) üzerine odaklanıyor. İkili kısa bir sürede beraber olmalarının ayrı olmalarından daha iyi olduğunu anlayacak. Ancak karşılıklı oluşan duyguları zaten karmaşık olan dünyalarını daha da zorlamaya başlayacak.

Marvel Television ve ABC Signature Studios ortak yapımcılığında hazırlanan Cloak & Dagger'ın dizi sorumlusu Joe Pokaski (Underground, Heroes) aynı zamanda Jeph Loeb (Marvel's The Punisher, Marvel's The Defenders) ve Jim Chory (Marvel's The Punisher, Marvel's The Defenders) ile yürütücü yapımcı olarak görev yapmakta.

Dizi, 14 Haziran'da sezonun üçüncü bölümü "Stained Glass" ile kaldığı yerden devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin