Elimi Bırakma Azra (Alina Boz) kimdir?

Elimi Bırakma Azra karakterini canlandıran genç oyuncu Alina Boz kimdir? TRT 1 ekranlarının genç başrol oyuncusunun yaşı ve hakkında merak edilenler haberimizde!

Nurşah
13 Haziran 2018 - 11:12
Kültür Sanat

TRT 1 ekranlarında önümüzdeki günlerde yayın hayatına başlaması planlanan dizinin oyuncu kadrosunda oldukça önemli isimler yer alıyor. Dizinin başrolünde yer alan genç oyuncuyu ise daha önceki yapımlarda sıkça izledik! Elimi Bırakma Azra (Alina Boz) kimdir?

 18-06/13/elimi-birakma-azra-alina-boz.jpg

Elimi Bırakma Azra

Merakla beklenen dizide Azra karakteri genç oyuncu Alina Boz tarafından canlandırılacaktır. Eskiden oldukça zengin bir aileye mensup olan Azra, hayatın sürpriz dolu oyunları ile kendisini ve ufak kardeşini birden ailesinden çok uzaklarda bulur. Modern bir Külkedisi masalının anlatılacağı Elimi Bırakma dizisi çok yakında TRT 1 ekranlarında olacak!

 18-06/13/alina-boz-elimi-birakma.jpg

Alina Boz kimdir?

1998 doğumlu oyuncu Rusya Moskova'da dünyaya gelmiştir. Annesi Rus, babası ise Bulgaristan göçmeni bir Türk'tür. 7 yaşına kadar Rusya'da yaşayan Alina Boz, 2005 senesinde ailesi ile birlikte Türkiye'ye gelmiştir. İlkokula İstanbul'da başlamış, Türkçeyi ise burada öğrenmiştir.

18-06/13/elimi-birakma-azra.jpg

9 yaşında tiyatro eğitimi almaya başlayan Alina Boz, ilk olarak Cesur Hemşire adlı dizide izleyici karşısına çıkmıştır. Ayrıca çeşitli reklam filmlerinde de rol almıştır. Türk izleyicisi tarafından bilinirliğe ise Paramparça adlı dizide canlandırdığı Hazal karakteri ile olmuştur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin