3rd Rock from the Sun dizisinin yıldızı Elmarie Wendel hayatını kaybetti!

Çeşitli televizyon dizilerinden aşina olduğumuz aktris Elmarie Wendel 78 yaşında hayatını kaybetti.

90'lı yılların ikinci yarısından itibaren ekrana gelmeye başlayan NBC'nin uzun soluklu sitcom'u 3rd Rock from the Sun'ın Mrs. Dubcek'i olarak bilinen aktris Elmarie Wendel hayatını kaybetti.

Kendisi gibi oyuncu olan kızı J.C. Wendel, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla bu üzücü gelişmeyi doğruladı.

78 yaşındaki Wendel'in ölüm nedeni konusunda bir bilgi verilmedi.

 18-07/22/wendel-insta.jpg

ELMARIE WENDEL'İN KARİYERİ

Oyunculuk kariyerine New York City sahnelerinde Broadway ve Broadway dışında kalan yapımlarda rol alarak başlayan aktris kendisine Los Angeles kapılarının açılmasını sağlayan Annie müzikalinde rol almasının ardından televizyon ve sinema dünyasında boy göstermeye başladı.

1996-2001 yılları arasında altı sezon boyunca ekrana gelen NBC komedisi 3rd Rock from the Sun'da 139 bölüm boyunca hayat verdiği Mrs. Dubcek karakteri ile hafızalara kazınan oyuncu Seinfeld, Murder She Wrote, Murphy Brown, Knight Rider, The Jeffersons, The Facts of Life, Empty Nest ve The George Lopez Show gibi dizi ve programlarda da boy gösterdi.

18-07/22/elmarie-wendel-aktris-1532290519.jpg

Wendel yakın geçmişte 2014 yılında TV Land komedisi The Exes'te konuk oyuncu olarak yer aldı.

Aktris konuk olduğu bölümde 3rd Rock from the Sun dizisinden rol arkadaşları Kristen Johnston ve Wayne Knight ile tekrar bir araya gelmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin