Wynonna Earp 4. sezon onayını aldı!

Syfy'ın popüler dizisi Wynonna Earp için 4. sezon onayı erkenden geldi. Wynonna Earp 4. sezon detayları...

Geçtiğimiz günlerde üçüncü sezonunu açan Syfy dizisi "Wynonna Earp" için Comic-Con 2018'den müjdeli haber geldi.

WYNONNA EARP 1 SEZONU DAHA GARANTİLEDİ

Beau Smith'in aynı isimdeki çizgi roman serisine dayalı olarak showrunner/yürütücü yapımcı Emily Andras tarafından uyarlanan "Wynonna Earp" için 4. sezon onayı çıktı.

Gelişmenin duyurulduğu San Diego Comic-Con 2018 paneline dizi ekibinden Andras ile birlikte Melanie Scrofano, Shamier Anderson, Tim Rozon, Dominique Provost-Chalkley, Katherine Barrell, Varun Saranga, Chantel Riley ve Beau Smith katıldılar.

18-07/23/wynonna-earp-syfy.jpg

WYNONNA EARP 4. SEZON DETAYLARI

Kanun adamı Wyatt Earp'ün soyundan gelen, toplumdan dışlanmış Wynonna'nın, dünyayı Vahşi Batı'nın şeytani mahluklarından kurtarmak için ölümsüz Doc Holliday ile birlikte çalışması ekseninde gelişen olayları izlediğimiz dizinin dördüncü sezon bölümlerinin 2019 yazında izleyiciyle buluşmaya başlaması bekleniyor.

Yüksek reytinglere sahip olmasa da düşük bütçesiyle dikkat çeken Kanada yapımı dizinin yeni sezonu için 10 bölümlük sipariş verildi.

Emily Andres gelişme hakkında yaptığı değerlendirmede "Wynonna Earp'ün dördüncü sezon için yenilenmiş olmasından oldukça memnunuz. Sonsuz ve şiddetli destekleri için Syfy ve dizi hayranlarına minnetarız" ifadelerini kullandı.

18-07/23/wynonna-earp-dizisi.jpg

Seven24 Films yapımcılığında, dünya çapındaki dağıtımı IDW Entertainment tarafından gerçekleştirilen dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Jordy Randall, Tom Cox, Ted Adams, David Ozer, Rick Jacobs ve Todd Berger gibi isimler bulunuyor.

Hikayesi Wynonna'nın Earp Laneti'ni ve onun yaratıcısı olan Bulshar'ı ortadan kaldırma konusundaki kararlılığı üzerinden ilerleyen üçüncü sezon, yeni bölüm "When You Call My Name" ile kaldığı yerden devam edecek.

SYFY'IN GÜNCEL DİZİLERİ

Syfy'ın Wynonna Earp dışında güncel dizileri arasında Channel Zero, Happy, Killjoys, Krypton, The Magicians, Van Helsing ve Z Nation bulunuyor. George R.R. Martin'in Nightflyers'ı ve çizgi roman uyarlaması Deadly Class ise kanalın merakla beklenen yenileri.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin