BBC America'nın çıkış yapan dizisi Killing Eve'in 2. sezonuna yeni isimler katıldı!

Çekimlerine başlanan Killing Eve 2. sezonda yeni yüzlerle tanışacağız. Killing Eve 2. sezon ne zaman başlayacak?

Volkan Küçükel
16 Ağustos 2018 - 00:29
Kültür Sanat

BBC America'nın ilk sezonuyla dikkat çeken dizisi "Killing Eve"de 2. sezon hazırlıkları başladı. Yeni sezon çekimlerine başlanan diziden oyuncu kadrosu haberleri var.

KILLING EVE 2. SEZON OYUNCU KADROSUNA ÜÇ YENİ İSİM!

08 Nisan-27 Mayıs 2018 tarihleri arasında 10 bölümlük ilk sezonuyla ekranlara gelen dizinin yeni sezon oyuncu kadrosuna Nina Sosanya (Good Omens) ve Edward Bluemel (A Discovery of Witches) ikilisi katıldı. Julian Barratt (Mindhorn) ise yeni sezonda konuk oyuncu olarak karşımıza çıkacak.

Sandra Oh (Grey's Anatomy), Jodie Comer (The White Princess) ve Fiona Shaw (Harry Potter) ile rol arkadaşı olan isimlerin canlandıracakları karakterler konusunda şimdilik detaylı bir bilgi verilmiş değil.

18-08/16/killing-eve-oyunculari.jpg

49 yaşındaki Nina Sosanya'nın kariyerinde Silk, Last Tango in Halifax, Marcella ve Strike Back gibi diziler bulunuyor. Oyuncu Amazon'un yaklaşmakta olan Good Omens dizisinin kadrosunda da yer alıyor. Genç aktör Edward Bluemel ise The Halcyon dizisinde karşımıza çıkmıştı.

Luka Jennings'in kısa öykülerine dayanarak senaryosu Fleabag'ın yıldızı Phoebe Waller-Bridge tarafından kaleme alınan dizi; psikopat bir suikastçi ve onu yakalayıncaya kadar peşini bırakmamaya niyetli iki kadının hikayesini ekranlara getiriyor.

KILLING EVE REYTİNGLERİ VE ÖDÜLLERİ

İlk sezonunda 25-54 ve 18-49 yetişkin izleyici kategorisinde başarılı bir reyting ortalaması yakalayan dizi bu başarısını Televizyon Eleştirmenleri Derneği Ödülleri 2018'de en iyi yeni program seçilerek; ayrıca Emmy Ödülleri'nde drama dalında en iyi kadın oyuncu (Sandra Oh) ve drama dalında en iyi yazar (Waller-Bridge) kategorilerinde adaylıklar kazanarak taçlandırdı.

18-08/16/killing-eve-dizisi.jpg

Sid Gentle Films Ltd.'nin yapımcılığını, Endeavor Content'in dağıtımını üstlendiği dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Sally Woodward Gentle, Lee Morris, Waller-Bridge, Gina Mingacci, Emerald Fennell, Sandra Oh ve Damon Thomas'tan oluşuyor.

KILLING EVE 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Killing Eve, ikinci sezon bölümleriyle 2019'un bahar aylarında ekranlara geri dönecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin