Avlu yeni sezon çekimleri başladı!

Star Tv ekranlarının büyük bir başarı yakalayan Avlu dizisinin yeni sezon çekimlerine bugün başlandı! Set ekibinden yeni sezon heyecanı paylaşımları!

Nurşah
15 Ağustos 2018 - 17:22
Gündem

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Avlu için geri sayım başladı! Yeni sezon çekimlerine bugün itibarıyla başlanan sevilen dizinin setten ilk fotoğrafları da set emekçileri tarafından paylaşıldı!

 18-08/15/avlu-yeni-sezon-1534342430.jpg

Avlu yeni sezon çekimleri başladı!

Geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde objektiflere yakalanan Ceren Moray, dizinin yeni sezonu ile ilgili olarak "Avlu dizisinin çekimlerine çarşamba günü başlıyoruz. İzleyiciyi çok farklı bir sezon bekliyor." açıklamalarında bulunmuştu...

Tüm bunların ardından yeni sezon hazırlıklarına bugün başlanan Avlu dizisinin setinden kareler de Azra karakteri ile izleyicileri kendisine hayran bırakan Ceren Moray tarafından Instagram hesabı üzerinden takipçileri ile paylaşıldı: 

18-08/15/avlu-yeni-sezon.jpg

Yeni sezon heyecanını oyuncular ile birlikte yaşayan set emekçileri de paylaşım yapmaktan geri durmadılar. Merakla beklenen dizi ile ilgili gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

18-08/15/avlu-yeni-sezon-baslangic.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin