Arka Sokaklar yeni sezonda iki ayrılık! İpek Yaylacıoğlu ve Furkan Göksel diziden ayrıldı...

Sevilen polisiye temalı dizi Arka Sokaklar yeni sezona beklenmedik sürprizler ile başlayacak! Dizinin sevilen iki oyuncusu ekipten ayrılıyor...

Nurşah
19 Ağustos 2019 - 11:08
Gündem

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve dönemin en uzun soluklu dizilerinden birisi haline gelen Arka Sokaklar'ın yeni sezonunda iki oyuncunun vedası gerçekleşecek! İşte sevilen dizinin yeni sezonunda ekipten ayrılacak isimler!

19-08/19/arka-sokaklar-2-oyuncu-ayrildi.jpg

Arka Sokaklar'a iki oyuncu veda ediyor!

2006 senesinde ekran yolculuğuna başlayan Arka Sokaklar, izleyiciden gördüğü ilgi ve beğeni ile tam 13 senedir en çok izlenen diziler arasında kendisine yer edinmeyi başardı. Dizi, bu uzun soluklu ekran macerasında kimi zaman kadrosunda beklenmedik ayrılıklar da yaşadı! 

19-08/19/ipek-yaylacioglu-arka-sokaklardan-ayrildi.jpg

Arka Sokaklar kadrosunda 9 senedir Pınar karakteri ile yer alan İpek Yaylacıoğlu, geçtiğimiz gün Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla diziden ayrıldığını takipçilerine bildirdi... Sevilen isim kadrodan ayrılmasının ardından Pınar karakterini başka bir oyuncunun canlandıracağını ekledi ve yeni bir projede yer almadı düşünmediğini de belirtmeyi ihmal etmedi..

19-08/19/furkan-goksel-arka-sokaklardan-ayrildi-1566200952.jpg

Sevilen dizinin yeni sezon ayrılıkları Pınar Yaylacıoğluile sınırlı kalmadı. Arka Sokaklar kadrosunda 13 senedir yer alan ve Metin karakterini canlandıran Furkan Göksel de ayrılığını şu sözlerle aktardı:

Koooskoca 13 sezon. Sanki bu evde doğmuş gibiyim. Çocukluğum gençliğim hüzünlerim sevincim hepsi bu evde. Her köşesinde bambaşka bir anı, her sokağında bambaşka bir hatıra. Geçirdiğimiz 13 sene için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Sadece bu fotoğrafta olanlar değil, arka sokaklar ailesinden gelmiş geçmiş ve hâlâ devam eden herkese çok teşekkür ederim.Benim için ayrılan sürenin sonuna geldik. Sizlere devam ettiğiniz bu yolda başarılarınızın devamını diliyorum. Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum. İyiki sizlerle büyümüşüm. İyiki varsınız...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin