Krypton 3. sezon olacak mı? Syfy'dan hayranlara kötü haber!

Geçtiğimiz günlerde ikinci sezonunu noktalayan Syfy dizisi Krypton'ın geleceği belli oldu. Syfy diziyle devam etmeme kararı aldı ve Krypton'ı iptal etti.

Volkan Küçükel
18 Ağustos 2019 - 13:37
Kültür Sanat

Hikayesiyle izleyiciyi Superman'in ana gezegeninin patlamasının öncesine götüren Syfy dizisi "Krypton"ın geleceğiyle ilgili hayranlarını üzecek bir haber geldi!

KRYPTON DİZİSİ İPTAL EDİLDİ

Syfy'da yeni bir Krypton bölümü daha göremeyeceğiz. Yayıncı kanal, 14 Ağustos'ta gerçekleşen ikinci sezon finalinin ardından dizinin iptal edildiğini duyurdu.

19-08/19/krypton-dizisi-izle.jpg

Senaryosu David S. Goyer ve Ian Goldberg ikilisince kaleme alınan; izleyiciyi Superman'in ana gezegeninin patlamasının öncesine, kahramanımızın iki jenerasyon önceki dönemine götüren dizinin yapımcısı Warner Horizon Scripted Television ise diziyi devam ettirebilmek adına arayışlara başlamış durumda.

DC Universe ve 2020'de aktif olarak hizmete girecek HBO Max dijital platformları dizinin olası devam senaryolarında en güçlü adaylar olarak görülüyor. Krypton'ın ilk sezon bölümleri DC Universe'de halihazırda yayında iken, ikinci sezon bölümleri ise 2020 yılı içinde platforma eklenecek.

KRYPTON'IN DÜŞEN REYTİNGLERİ

Mart 2018'de başlayan ilk sezonuyla kanal için oldukça tatmin edici reytingler elde eden Krypton'ın izlenme oranları ikinci sezonunda neredeyse yarı yarıya düşüş göstererek hayal kırıklığı yaratmıştı.

19-08/19/krypton-izle.jpg

Cameron Cuffe, Georgina Campbell, Shaun Sipos, Colin Salmon, Ann Ogbomo, Aaron Pierre, Rasmus Hardiker, Wallis Day, Blake Ritson ve Ian McElhinney'i oyuncu kadrosunda bulunduran Krypton'ın yürütücü yapımcılığını David S. Goyer ile birlikte showunner Cameron Welsh birlikte üstleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin