Arka Sokaklar yoluna Rıza Baba olmadan devam edecek!

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar hız kesmeden devam ediyor.


13 Nisan 2020 - 16:05
Gündem

Çin'de başlayan koronavirüs salgınının tüm dünyaya yayılması ile birlikte Türkiye de önlem alan ve sosyal izolasyon gereği kararlar uygulayan ülkeler arasına girdi. Dizi sektörünü de etkileyen bu gelişmenin ardından Arka Sokaklar dizisi sete devam kararı aldı. 

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan gibi usta isimleri  bir araya getiren Arka Sokaklar dizisi, ekranların en uzun soluklu dizisi olma özelliğini elinde tutmaya devam ediyor. Erler Film imzası ile hazırlanan ve çok sayıda oyuncunun yer aldığı dizi, sete çıkmaya hazırlanıyor. Koronavirüs nedeniyle ara verilen sete, dezenfekte çalışmasının ardından tüm hızıyla devam edilecek. 

Rıza Baba (Zafer Ergin) Arka Sokaklar'dan ayrıldı mı?

Polis ekibinin Rıza Baba'sı olarak anılan ve tüm Türkiye'nin gönlünde taht kuran karakteri canlandıran Zafer Ergin, dizi çekimlerine katılamayacak. Korona nedeniyle devam eden 20 yaş altı ve 65 yaş üzerine sokağa çıkma yasağı, 65 yaş üzerinde olan Ergin'i de vurdu. Bu nedenle dizi setine bir süre devam edemeyecek olan Ergin'in diziye ne zaman döneceği de bilinmiyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin