resim yok
29 Mayıs 2011 - 00:00

 

Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde Sinan karakteriyle genç kızların sevgilisi haline gelen yakışıklı oyuncu Berk Oktay, Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından bir gece klübüne girerken görüntülendi.

Setarkasi.com’un haberine göre, başarılı oyuncu Berk Oktay, Arka Sokaklar dizisinin senaristi Ahmet Yurdakul ile birlikte eğlenmeye çıktığını açıkladı.

BOL BOL TATİL YAPACAK!

Berk Oktay, dizinin sezon finalinin çekiminden hemen sonra Antalya’da uzun bir tatil yapmayı planladığını ve yoğun geçen sezonun yorgunluğunu Antalya’da kafa dinleyerek atacağını belirtti.

Yaz aylarında yeni bir projeye başlamayacağını da sözlerine ekleyen Berk Oktay, Arka Sokaklar dizisinden birkaç ismin ayrılabileceğini açıkladı.

PATLAMADA KİMLER GİDECEK?

Berk Oktay, “Bilindiği gibi dizilerde sezon sonu patlamalar ve çatlamalar olabiliyor, bakalım patlamada kim gidecek?” diyerek diziden ayrılacak isimleri açıklamasa da kadrodan birkaç oyuncunun eksilebileceğinin sinyallerini verdi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin