resim yok
29 Mayıs 2011 - 00:00

12 yıllık oyuncu Zeynep Beşerler şu günlerde vizyonda olan ‘Şow Bizinis’ filminde Müslüm Gürses ve Önder Açıkbaş ile başrolde oynuyor. Aynı zamanda ekranda ‘Arka Sokaklar’ dizisinde narkotik konusunda uzman ‘Melek Serter’ isimli bir komiseri canlandıran güzel oyuncuylamesleğini, ailesini ve hayatı konuştuk. nSiz dizide bir kadın polisi canlandırıyorsunuz. Dizideki adınız ‘Melek Komiser.’ Bu rol için, özel bir hazırlık yaptınızmı? Yok yapmadım, zaten her şey çok hızlı oldu.Hemen başladık işe...

 

 

- Bazı bayan oyuncular Uzakdoğu dövüş sporları eğitimi alıyorlar. Sizin böyle bir çabanız oldumu?
 
Yok, sporla eskiden çok ilgim vardı, uzun bir süredir hiçbir şey yapmıyorum. Çünkü vakit yok ve zaten böyle bir iş yaparken her gün ayaktayımve her gün koşturuyorum.
 
- Silahla tanışıklığınız bu rolle mi oldu?
 
Daha önceden de silaha karşı bir merakımvardı. Biliyordum silah kullanmayı. Canımsıkılınca stres atmak için poligona gidip ateş ediyordum. Silahla aramiyidir. Atışlarımisabetlidir. Attığımı vururum. Burada kuru sıkı atıyoruz
 
Namlunun ucunda olmak kötü
 
* Dizideki gibi polis olmak istermiydiniz?
 
İstemezdim. Sürekli namlunun ucundaki hedef olmak çok zor bir şey. Çünkü, sabah evden çıktığında bir daha geri dönememe ihtimali var.
 
- Canlandırdığınız ‘Komiser Melek’ rolüyle ilgili sokaktaki insanlardan nasıl tepkiler alıyorsunuz?
 
Sokakta yanıma gelip, “Gerçekten polismisiniz” diye soruyorlar ve ben buna çok şaşırıyorum. “Siz polis değilseniz aranızda hiç polis olan yok mu” diye soruyorlar. “Hayır, hepimiz oyucuyuz” diyoruz, “Allah Allah” deyip bize inanmadıklarını söylüyorlar. Yaşlı teyzeler, amcalar, “İstanbul’un bütün olaylarını siz çözüyorsunuz. Yazık çok yoruluyorsunuz” diyorlar. Sizin gibi birimler varmı diye soruyorlar. Yaşlı amcalar, teyzeler beni çok seviyorlar; “Aman kızımne olur kendine dikkat et” diyorlar.
 
-Üniversitede Fransız Filolojisi’nden mezunsunuz, oyuncu olmasaydınız öğretmen olmak istermiydiniz?
 
Hayatta olamazdım. Ben o kadar sabırlı değilim. Bir şeyleri öğretmek çok uzun bir süreç, bunu başaramazdımherhalde. Üniversitedeyken başladım oyunculuğa.Ogünlerde, “Şu üniversite bitsin de ben işime bakayım” diyordum.Muhtemelen masa başı bir iş yapamazdım, olmazdı. Modayla ilgili bir şeyler olabilirdi, belki bir dergide falan çalışabilirdim.+++Babam oyuncu olmamı istemedi
 
- Babanız sizin oyuncu olmanıza ne dedi?
 
Babamın ilk başta çok büyük tereddütleri oldu.Oyuncu olmamı hiç istemedi, karşı çıktı.Ondan sonra baktı ki, sonuçta onların yetiştirdiği bir çocuğum.O anlamda güvenmek durumundaydı çünkü onlar yetiştirmişti beni. Çok şükür ben de çok iyi insanlara denk geldim, çok iyi insanlarla çalıştım. Problemsiz bir şekilde o korkulan dönemi atlattık.
 
- Babanız size hangi sebeplerden dolayı karşı çıktı?
 
Bu piyasanın vefasız olduğunu biliyordu.Hemde çok karışık bir piyasa, kimin ne olduğu belli değil, bin tane olay olup bitiyor. Sonuçta İstanbul’da tek başına bir kızdım, babamhaklıydı.
 
FERDi ÖZBEĞEN’E ‘NiŞANLIM’ DiYORDUM
 
Küçükken bir yeteneğiniz var mıydı?
 
Hep şarkı söylermişim. Benim şarkıcı olacağımı zannediyorlardı. Elimde müzik setinin küçük bir mikrofonu vardı, sürekli onunla şarkı söylerdim.
 
- Kimin şarkılarını söylüyordunuz?
 
3-4 yaşında, ünlü Fransız şarkıcı Mireille Mathieu’nun şarkılarını söylüyordum. Bir de o zamanlar nişanlım zannettiğim Ferdi Özbeğen’in şarkılarını dinleyip, söylerdim. Ona bayılıyordum.
 
* Nasıl yani, Ferdi Özbeğen’e “Nişanlım”mı diyordunuz?
 
Evet çocukken, “O benim nişanlım” diyordum. Büyüyünce onunla evleneceğimi söyler dururdum. Ferdi Özbeğen’in bir plağı vardı, ona baka baka, “Bu adam benim kocam olacak” diyordum. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin