Arka Sokaklar’a Önemli Bir İsim Daha Veda Edecek

Arka Sokaklar’a bir veda daha eklendi. 15 yıldır dizide olan bir başka isim daha diziye veda ediyor. Tekin ile beraber veda edecek isim kim?

Oğulcan Özsezgi
04 Haziran 2021 - 16:31
Gündem

Arka Sokaklar yılların dizisi ama dizi çok hızlı bir şekilde kan kaybetmeye başladı. Daha bir gün önce yayınlanan ilk günden beridir dizide yer alan Onur Bay’ın yani Tekin karakterinin veda edeceğinden söz ettik. Bu ismin ayrılması bile dizide ciddi oranda kayba neden olacak derken yine ilk bölümden itibaren dizide yer alan Yüsra Geyik’in de diziye veda edeceği öğrenildi.

Tıpkı Tekin karakterinde olduğu gibi ünlü oyuncunun canlandırdığı Zeliha Çoban karakteri de baştan beridir dizide yer alan isimlerden birisiydi.

Yüsra Geyik Arka Sokaklar’a Veda Edecek

15 yıldır dizide yer alan karakter, Hüsnü Çoban’ın da en büyük kızı olarak rol alıyordu. Farklı teklifler aldığı ve artık farklı teklifleri de değerlendirmek istediği bilinen Yüsra Geyik’in diziden nasıl ayrılacağı noktasında ise bir bilgi gelmedi.

Aynı şekilde Tekin’in de diziye nasıl veda edeceği ortaya çıkmadı. İkilinin beraber veda etmesi durumu ortaya çıkabilir. Böylece Hüsnü Çoban ailesi de diziden resmen ayrılmış olacak.

İzleyiciler buna nasıl tepki gösterecek bilemeyiz ama baştan beridir dizinin bir yanda komedi unsuru olan aile tamamen değişmiş olacak. Suat Çoban karakterinin ölmesi ile başlayan ayrılık rüzgarlarına şimdi de Tekin ve Zeliha karakteri dahil olmuş olacak.

21-06/04/yusra-geyik.jpg

Sezon finalinden önce yaşanacağı söylenen vedaların nasıl olacağını merak ediyoruz. Yeni bölümleri izleyip ona göre bir değerlendirme yapılması gerekecek. Zaten sezon finaline de çok uzun bir süre kalmadı. Sezon finaline doğru geri sayım sürüyor.

Diğer oyunculardan herhangi bir ayrılık haberi ise gelmiş değil. O isimlerden herhangi bir ayrılık yapılır mı onu da şu an bildiğimizi söyleyemeyeceğim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin