Aslıhan Güner’in Yeni Dizisi Ortaya Çıktı

Aslıhan Güner’in yeni dizisi için isim belli oldu. Ünlü oyuncu Uzak Şehrin Masalı dizisi ile ekranlara gelecek. Dizi hangi kanalda yayınlanacak?

Oğulcan Özsezgi
04 Haziran 2021 - 16:15
Gündem

Show TV için kökten değişim sezonu olan 2021 yaz sezonu, çok dizinin bitmesine neden oldu. Biten iddialı dizilerden birisi de Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi olmuştu. Aslında öyle reytinglerde de çok büyük bir sorun yoktu ama dediğimiz gibi Show TV yeni dönem kararı aldı. Zaten bir dizinin gereksiz uzatılması da kaliteyi bozuyor. Dizi biter bitmez ise başrol oyuncuları bir bir yeni projelerle anılmaya başladı. Aslıhan Güner bu isimlerden biriydi. Ünlü oyuncu yeni diziye geçecek deniyordu. Aslıhan Güner’in yeni dizisi için de isim belli oldu.

İsimle de kalmadı. Bunun yanında yapımcı ve dizinin yayınlanacağı kanal da belli oldu.

Aslıhan Güner’in Yeni Dizisi: “Uzak Şehrin Masalı”

Ünlü oyuncu Eylül ayında Uzak Şehrin Masalı dizisiyle ekranlara gelecek. Bu sefer 25 Film yapımcılığından çıkacak olan dizi Fox TV kanalında yayınlanacak. Ünlü oyuncu, dizide Umay adı verilen bir karaktere can verecek. Tabii ki başrol olarak dizide yer alacak.

Kuzey Yıldızı dizisinde gördüğümüz karakterden ise çok daha farklı bir karakter göreceğiz. Hatta bunun için Aslıhan Güner’in imaj değişikliğine gittiğini bile biliyoruz. Kızıl olan saçlarının rengini değiştirerek işe başlayan ünlü isim, yeni karakterde farklı bir kişilikle karşımıza çıkmış olacak.

21-06/04/aslihan-gunerin-yeni-dizisi.jpg

Bu seferki rolünün diğerine göre çok daha farklı bir yerde olacağı söyleniyor. Yeni dizinin Eylül ayında yani yeni sezonda yayınlanması bekleniyor ama şu da var ki dizi Temmuz ayında çekimlere geçecek.

Bu ne demek, çekimleri başlayan diziden çok daha fazla bilgi alabileceğiz demek. Kimler oynayacak ve hikaye nasıl olacak sorularını tek tek yanıtlayacağız. Ama önce çekimlerin başlayacağı Temmuz ayını bir bekleyelim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin