Kağıt Ev Final mi Yapıyor? Erken Veda!

Kağıt Ev final mi yapıyor? Son iddialara göre, başarılı oyuncularla yola başlayan dizi beklenenin önünde bir final yapacak. Peki final için ne zaman gösteriliyor?

Oğulcan Özsezgi
04 Haziran 2021 - 15:54
Gündem

03 Medya imzalı iddialı dizi Kağıt Ev, gerçekten sezona iddialı bir giriş yapmıştı. Dizinin ilk bölümünde işlenen konu başarılı bulundu. Her ne kadar hikaye belli noktalarda eksik görülse de genel olarak orijinal bir yapım düşüncesi oluşturdu. Dizinin hikayesinden çok oyuncuları çok iddialıydı. Behzat Ç’nin ünlü ismi Erdal Beşikçioğlu’nun adının duyulması bile yetmişti. Onun dışında yine Nur Fettahoğlu gibi ünlü bir ismin de yer alması diziyi bir hayli güçlü kılmıştı. Fakat tüm bunlara rağmen Kağıt Ev final mi yapıyor sorusu gündemde.

İddialara göre dizi final yapmaya hazırlanıyor. Üstelik final için çok uzun bir süre kalmadı. Sanılandan çok daha hızlı bir şekilde final yapılacağı iddiası var.

Neden Kağıt Ev Final Yapıyor?

İddialara göre dizinin yayınlanacak olan 8.bölümü final bölümü olacak. Bu final bir sezon finali değil de kesin final olacak deniyor. Dizinin bu kadar erken final yapmasının nedeni olarak ise reytingler gösteriliyor.

Aslında oyuncular gayet başarılı. Usta isimler bir yana Helin Kandemir gibi bir yeteneğinde neler yapabileceğini gösteren bir dizi izledik. Hikaye kısmında da her detay ve işleyiş olmasa da biraz daha orijinal bir konu bulunmuş olduğu kesin.

21-06/04/kagit-ev.jpg

Peki bu iddialar neden gündemde ve dizi neden final yapacak deniyor? Görünen o ki Kağıt Ev istenen seviyede bir kitle oluşturmayı başaramadı. Zaten reytingler de bunu gösteriyor. Baştan beri dizi tam olarak istenen reytingleri alamadı gibi gözüküyor. Bu nedenle de erken final kararının ortaya çıktığı belirtilmekte.

Finalin nasıl biteceği açısından ise bir bilgi yok. Henüz final bölümü olacağı söylenen 8.bölüm için fragman bile yayınlanmadı. Bakalım iddialar doğruysa bu kısa hikaye nasıl bitecek ve Kağıt Ev final nasıl sona erecek?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin