Kırmızı Oda Final Yapıyor! İşte Final Tarihi

Kırmızı Oda sezon finali belli oldu. Dizi ne zaman sezon finaline gidecek? Delikanlı Sadi'nin hikayesi bu sezon bitiyor mu? İşte ortaya çıkanlar.

Oğulcan Özsezgi
04 Haziran 2021 - 15:39
Gündem

Yılın en çok konuşulan dizilerinden biri olmayı başaran ve hikayesi ile de fark yaratan Kırmızı Oda, bu sezon için sona yaklaştı. Artık yaz dönemine girdik ve zaten sezon dizilerinin bir bir final yapmasına alıştık. İşte Kırmızı Oda final tarihinin belli olması da çok sürpriz değil.

Fakat her ne kadar bu yakınlarda bir sezon finali düşünülmüş olsa da aslında planlanan sezon finali için değişikliklere de gidildiğini öğrendik. Neyse zaman kaybetmeyelim ve dizinin ne zaman sezon finaline gireceğine ve detaylara bakalım.

Kırmızı Oda Sezon Finali Ne Zaman?

Dizinin sezon finali için belirlenen ilk bölüm 41.bölümmüş. Biz de dizinin 41.bölümde sezon finali yapacağını söylemiştik. Fakat hikaye gereği sezon finali için bir hafta erteleme yapıldığı ortaya çıktı.

Son bilgilere göre dizi 42.bölümde sezon finali yapacak. Yani şu an yayınlanmamış 3 bölümden söz ediyoruz. Bugün 40.bölüm yayınlanacak ve bu bölümde Vahit karakterinin vedasını izleyeceğiz. Sonrasında Sadi’nin başına gelecekleri göreceğiz.

Açıkçası sezon finalinde sürprizler olması muhtemel. Şu an için yeni bir karakterin diziye dahil olması beklenmiyor. Bu hikayelerle sezonun bitirilmesi bekleniyor. Yeni sezonda ise yeni hikayelerle yola devam edecek diyebiliriz.

Burada özellikle Vahit karakterinin vedası üzecek. Diğer taraftan Sadi’nin hikayesi artık çok uzatıldı ve sona geldi. Burada da Sadi’nin sadece geçmişi değil şu an yaşadıklarında da sorunlar göreceğiz. Miço’nun geri dönmesi sonrasında mekanı basılan Delikanlı Sadi, bu bölümde Hikmet ile karşı karşıya geliyor bunu görüyoruz.

21-06/04/kirmizi-oda-final.jpg

Delikanlı Sadi hikayesi için mutlu bir son bekliyoruz ve bu yönde seyircilerin bir talebi var ama sürpriz olursa da şaşırmayacağımız sahneler gördük. Özellikle fragmanda yaşananlar düşündürmedi değil. 40.bölümden sonra karaktere ne olacağı netlik kazanacaktır.

Kırmızı Oda sezon finalinde neler olacağı da en erken 42.bölüm fragmanı ile gözükecek. Fragmanı bekliyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin