Summertime 2. sezon başladı! Gökyüzünün Üzerinde 3 Metre yeni sezon detayları!

İtalya yapımı "Summertime (Gökyüzünün Üzerinde 3 Metre)" 2. sezon bölümleriyle Netflix takipçilerine sunuldu. Detaylar...

Riviera'ya geri dönüyoruz! Sınavlar bitmiş olabilir ancak gerçek sınav başlamak üzere...

SUMMERTIME 2. SEZON NETFLIX'TE BAŞLADI!

Federico Moccia'nın kitap serisinden esinlenerek dizi formatına uyarlanan İtalya yapımı "Summertime (Gökyüzünün Üzerinde 3 Metre)" 2. sezon bölümleriyle Netflix takipçilerine sunuldu.

Çok farklı geçmişlere sahip iki genç Ale ve Summer'ın, İtalya'nın Adriyatik Sahili'nde bir yaz tatili süresince yaşadıkları aşkı konu edinen romantizm temalı dizinin yeni sezon bölümleri 03 Haziran 2021 Perşembe günü itibarıyla dijital yayın platformu Netflix'e eklendi.

İlk sezon olduğu gibi 2. sezon da 8 bölümden oluşurken, sezonun bölümlerinin süreleri 40 ile 48 dakika arasında değişmekte.

21-06/04/summertime-2-sezon-foto.jpg

SUMMERTIME 2. SEZON KONUSU

Yeni sezonda yaz bir kez daha gelmiştir. Geçtiğimiz yılda kimi ilişkiler çok değişmiş olsa da bu arkadaşlar, kimi zaman cazibeye karşı koymanın olanaksız olabileceğini anlamak üzeredir.

Yeni sezonun açılış bölümünde; körkütük âşık olan Summer, okulların kapanmasını arkadaşlarıyla kutlamaya hazırdır. Fakat tanıdık bir yüz ortamda gerilim yaratır.

Rebecca Coco Edogamhe (Summer), Ludovico Tersigni (Alessandro), Amanda Campana (Sofia) üçlüsünün başrollerinde yer aldığı yapımın oyuncu kadrosunda bu isimlere eşlik eden oyuncular şöyle sıralanıyor: Andrea Lattanzi (Dario), Giovanni Maini (Edo), Alicia Ann Edogamhe (Blue), Thony (Isabella).

21-06/04/summertime-2-sezon-foto2.jpg

Cattleya yapımcılığında hazırlanan Gökyüzünün Üzerinde 3 Metre'nin yürütücü yapımcılığını ise Donatella Di Benedetto üstleniyor.

21-06/04/summertime-2-sezon-posteri-1622789455.jpg

"Summertime" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin