Savaşçı Final Bölümü Belli Oldu

Savaşçı final yapacak iddiaları doğru çıktı. Sevilen dizinin çok yakında final yapacağı açıklandı. Peki finale kaç bölüm kaldı? Finalde ne olacak?

Oğulcan Özsezgi
04 Haziran 2021 - 00:17
Gündem

Uzun soluklu dizilerden biri olan Savaşçı, ilk sezonlarında başarılı bir grafik çizdi. Fakat sonrasında diziden ayrılan isimlerle beraber dizi güç kaybetmeye başladı. Dizi güç kaybedince, farklı kararlar da alındı. Kimi zaman yeni oyuncular diziye dahil edildi kimi zaman ise erken sezon finali yapılarak diziye belli bir süre ara verildi. Yakın zamanda ise dizi yeni sezonuyla tekrar FOX TV ekranlarında yer almaya başlamıştı. Fakat bu kez de iyi haber gelmedi. Savaşçı final mi yapıyor soruları sorulmaya başlamıştı ve beklenen soru cevap buldu. 

Aslında bir süredir dizinin final yapma ihtimalinin olduğu konuşulmakta. Son bilgiler ise ne yazık ki bu iddiaların doğru olduğunu ortaya çıkardı. 

Savaşçı Ne Zaman Final Yapacak?

Yayınlanan bu son sezonda da Tamer Karadağlı gündem olmuş ve diziden ayrılması pek beğenilmemişti. Bu şekilde bir kez daha güç kaybeden dizinin sezon finali yerine final yapmak kararı aldığı kesinleşti.

Hatta Savaşçı dizisinin final bölümü çok yakında yayınlanacak. 109 bölümde dizinin final yaptığı görülecek. Tabii ki dizinin final yapacak olması, sonlara doğru hareketin iyice artacağı anlamına geliyor.

Zaten bu zamana kadar ünlü karakterlerin diziden ayrılması durumu yaşandı. Final yapılmasına karar verildiğinde bu etki daha da çok artacaktır. Yani anlaşılan sürprizlere hazırlıklı olmak lazım.

Tekrar altını çizmek istediğim nokta şu ki dizinin finali için beklenen bölüm 109.bölüm. Yani daha iki bölüm daha gelecek. Bu süreçte farklı kararlar alınacak mı ya da final kararından dönülmesi durumu söz konusu olur mu derseniz pek mümkün değil. Çünkü final bölümü için çoktan bilgi verilmiş oldu ve 108 bölüm için yayınlanan fragmanda da bu net olarak belirtiliyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin