Arka Sokaklar’da Veda Vakti Geldi! O İsim Ayrılıyor

Arka Sokaklar dizisinin en başından beri dizide yer alan isimlerden birinin ayrılacağı iddia edildi. Diziden ayrılacak olan isim kim olacak? Neden ayrılıyor?

Oğulcan Özsezgi
04 Haziran 2021 - 00:00
Gündem

592.bölümü yayınlanacak olan ve artık efsane demenin bile basit kaldığı dizi Arka Sokaklar için beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Dizi yakın zamanda sezon finaline girecek. Sezon finaline geçiş ise öyle basit tutulmayacak. Bu zaten biliniyordu. Şu an gündemde olan bir Ali ve Rıza Baba olayı var. Ali karakteri acaba diziden ayrılacak mı sorusu gündeme gelmişken, bambaşka bir ayrılık haberi ortaya çıktı.

Yeni gelen habere göre ilk bölümden beridir dizide boy gösteren genç oyunculardan biri ayrılacak. 15 yıldır dizinin değişmeyen isimler de böylece değişmeye başlamış olacak. Peki, diziye kim veda ediyor?

Arka Sokaklar Dizisine Veda Eden İsim Onur Bay Olacak

Dizinin çocuk oyuncularından biri olan Onur Bay, Tekin karakterini canlandırıyordu. Diziye girdiğinde sadece 10 yaşında olan başarılı oyuncu, diziyle beraber büyüdü desek yeridir. Çocuk oyuncu olarak girdiği diziden profesyonel bir oyuncu olarak ayrılacak olan ünlü isim, yeni sezona devam etmeyecek deniyor. 

Dizinin yeni sezonunda Tekin karakterinin de evden ayrılmış olduğunu göreceğiz. Karakterin ayrılacağı tamam ama Tekin’in diziye nasıl veda edeceği konusunda bir bilgi verilmedi.

21-06/04/arka-sokaklar.jpg

Sezon finalinde başarılı oyuncunun da veda etmesi beklentisi var. Dileriz mutlu bir sonla diziye veda eder. Ama sonuçta bir sezon finali söz konusu. Arka Sokaklar dizisi bu konuda ün kazanmış bir dizi. Zaman geldi sezon finalinde herkesin öldüğünü zannettik.

Zaten hangi karakter kaç defa ölümden döndü hesaplamak bile zor bir hale geldi. Bu yüzden Tekin için mutlu bir ayrılıkta hüzünlü bir ayrılıkta görebiliriz diyelim. Sezon finali yaklaştıkça işler biraz daha şekillenecektir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin