The Lost Apothecary romanı Fox kanalı için dizi oluyor!

Sarah Penner romanı "The Lost Apothecary" dizi oluyor! The Lost Apothecary konusu...

Sarah Penner romanı "The Lost Apothecary" dizi oluyor!

THE LOST APOTHECARY DİZİ UYARLAMASI GELİYOR

Hikayesi 18. yüzyıl Londrası'nın gizli derinliklerinde geçen romanın dizi uyarlaması Amerikan ulusal kanallarından Fox için hazırlanacak.

Romanın yayın haklarını henüz satın alan Fox'un projenin başına getirmek üzere yazar/yürütücü yapımcı arayışında olduğu belirtiliyor.

Fox Entertainment yapımcılığında hazırlanacak dizinin uyarlandığı roman hakkındaki detaylara bakacak olursak;

"THE LOST APOTHECARY" KONUSU

Mart ayı içinde Park Row Books tarafından yayımlanan The Lost Apothecary'nin konusu şu şekilde:

21-06/03/the-lost-apothecary.jpg

Bir kadın eczacı, kadınları kendilerine yanlış yapan erkeklerden kurtarmak için gizlice zehirler yayar ve yüzyıllar boyunca üç hayatı tehlikeli bir çarpışma rotasına sokar. Kural 1: Zehir asla başka bir kadına zarar vermek için kullanılmamalıdır. Kural 2: Katilin ve kurbanın isimleri eczacının kayıtlarına geçirilmelidir.

1791 yılında soğut bir Şubat akşamında Londra'nın karanlık bir sokağının arkasında gizli bir eczanede Nella en yeni müşterisini beklemektedir. Bir zamanlar saygın bir şifacı olan Nella artık bilgisini karanlık bir amaç için kullanmakta olup hayatlarına girmiş olan erkeklerden kurtulmak adına onları öldürmeyi göze alabilecek çaresizlikteki kadınlara iyi gizlenmiş zehirler satmaktadır. Ancak yeni müşterisinin Eliza Fanning adında 12 yaşında erken gelişmiş bir çocuk olduğu ortaya çıkınca, beklenmedik bir dostluk Nella'nın dünyasını tehlikeye atan bir dizi olayı harekete geçirir ve süreç, kayıtlarında isimleri yazılı birçok kadının ifşa edilme tehlikesini ortaya çıkarır.

Günümüz Londra'sında ise hevesli tarihçi Caroline Parcewellise 10. evlilik yıldönümünü tek başına, kocasının sadakatsizliğini öğrenmesinden sersem bir halde geçirmektedir. Thames nehrinin yakınında eski bir eczacı şişesi bulduğunda bunu araştırmadan duramaz ve iki yüzyıl önce Londra'yı rahatsız eden çözülmemiş eczacı cinayetleri ile bir bağlantı bulduğunu fark eder.

Caroline, soruşturmasını derinleştirdikçe yaşamı kaderin şaşırtıcı bir cilvesiyle Nella ve Eliza'nınkiyle çarpışır ve herkes hayatta kalamaz.

21-06/03/the-lost-apothecary-poster-1622680082.jpg

New York Times çok satanlar listesine giren The Lost Apothecary, Penner'in ilk romanı olup dünya genelinde 11 dile çevrilecek. Penner, romanının dizi uyarlaması projesine danışmanlık yapacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin