Kırmızı Oda 40.Bölümde Neler Olacak? 40.bölüm Fragmanı!

Kırmızı Oda 40.Bölüm fragmanı yayınlandı ve hikayelerde önemli gelişmeler olduğu gözüktü. Vahit Bey ölecek mi? Sadi ölecek mi? Neler olacak?

Oğulcan Özsezgi
03 Haziran 2021 - 00:29
Gündem

Kırmızı Oda 40.Bölüm fragmanı yayınlandı. Yavaş yavaş sezon finaline yaklaşan dizide bu bölümde işlerin bir hayli karışması durumunu izleyeceğiz. Sadece bir hikayede değil, tüm hikayelerde işler bir hayli karışacak. Peki, Kırmızı Oda 40.Bölümde neler olacak? Diziye veda edecek olan isim kim olacak? Soruların cevaplarına geçiyorum.

Kırmızı Oda 40.Bölümde Neler Oluyor? Vahit Ölecek mi?

İlk hikaye Mitra ile başlayacak. Hayatına dair çok önemli detayları doktor hanımla paylaşan Mitra, kendi için şok edici bir gerçekle daha yüzleşmek zorunda kalacak. Zafer ile görüşen isim bir yemek sırasında Zafer’in babasının Vahit olduğunu öğrenecek. Bu gerçek karşısında şaşkına dönecek olan Mitra, soluğu doktor hanımın yanında alacak ve bu durumda ne yapması gerektiğini soracak.

Mitra’nın hikayesinin hemen sonrasında Vahit’in hikayesine geçeceğiz. Bir süredir düzelen ve yaptığı yanlışları fark eden Vahit, oğlu ile helalleştiği sırada fenalaşıyor. Kalbini tutarak yere yığılan Vahit, ölüyor gibi gözüküyor.

Çünkü doktor hanıma bir mektup bıraktığını görüyoruz ve doktor hanımda “Hoşça kalın Vahit Bey” gibi bir ifade kullanıyor. Muhtemelen bu bölümde Vahit karakterinin veda ettiğini göreceğiz.

Sadi’nin hikayesinde ise can alıcı noktalar dikkat çekiyor. Kırmızı Oda 40.Bölüm fragmanında görüyoruz ki Sadi yine saldırıya uğrayacak. Sadi’nin mekanına saldırı yapan Hikmet ve adamlarının içerisinde Miço’nun da yer aldığını görüyoruz.

Bana bir şey olmaz diyen Sadi’nin adamlarının yakalandığını görüyoruz ve Hikmet, Sadi’nin mekanına girmeyi başarıyor. Burada hikaye bana biraz mantıksız geldi ama tabii ki bölümü görmek lazım. Sadi baştan beridir şehrin en güçlü adamlarından biri gibi gösterildi ama Miço ve adamlarına karşı koyamadı gibi gözüküyor.

Daha fazlasını Kırmızı Oda 40.Bölüm fragmanı değil de bölüm yayınlandığında öğrenmiş olacağız. Kırmızı Oda 40.Bölüm neler olacak sorusunu yanıtlamaya çalıştık ve şimdilik bildiklerimiz bu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin