Yasak Elma’dan Bir İsim Daha Ayrılıyor

Yasak Elma 5.sezonda yeni bir oyuncu daha diziye veda edecek. Diziye veda edecek olan isim bu kez kadın oyunculardan biri olmayacak. İşte detaylar.

Oğulcan Özsezgi
03 Haziran 2021 - 00:25
Gündem

Yasak Elma, oyuncu ve hikaye değişiklikleri ile bambaşka bir noktaya gelmiş diziler arasında. Aslında dizinin hikayesi ve oyuncu kadrosunda yapılan değişiklikler sonrasında dizi biter deniyordu ama öyle olmadı. Dizinin 4.sezonu da bitti ama diziye son verilmedi. Dizi final yapmadı ama iddialı bir sezon finali ile dizinin 4.sezonu son buldu. Hatta sezon finalinden hemen önce Şahika karakteri de ayrıldı. Yasak Elma 5.sezon ile ekranlara geri dönmeden ise bazı değişiklik haberleri gelmeye devam ediyor.

5.sezonda diziye veda edecek olan bir isim daha ortaya çıktı. Eylül ayında başlayacak olan çekimlerden önce gelen karar için detaylara bakalım.

Yasak Elma’ya Veda Edecek İsim Barış Kılıç Olacak

Yeni bilgilere göre diziye devam etmeyecek olan isimlerden birisi de Barış Kılıç olacak. Daha önce ünlü ismin diziden ayrıldığı ve bir süre sonra diziye geri döndüğünü izlemiştik. Fakat bu sefer öyle olmayacak. Bu sefer diziden ayrılan ünlü isim diziye geri dönüş yapmayacak deniyor.

5.sezon çekimlerine hiç katılmayacağı söylenen Bülent Kılıç diziden ayrılan bir diğer isim olmuş olacak. Diziden ayrılacak olan diğer isimler hakkında ise hala net bilgi yok. Evde yaşanan patlama sonrasında tüm karakterler evdeydi. Yani sezon sürprizli bir şekilde bitirilmişti.

21-06/03/yasak-elma-5sezon-2.jpg

Bu nedenle diziden kimin ayrılacağı konusunda sürprizler gelmeye devam edebilir. Beklenti kadın oyunculardan ayrılıkların olacağı yönünde. 5.sezon çekimleri yaklaştığı zaman Yasak Elma’nın oyuncu kadrosunda da detaylar belli olur. Şu an ayrılacak olan isimlerden konuşuyoruz ama belki de diziye yeni isimler de dahil olabilirler.

Özellikle kadroyu güçlendirmek adına Şahika karakterinin yerine farklı bir kadın oyuncunun gelebileceği biliniyor. Yakın zamanda bunlar için de bilgiler gelecektir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin