Serenay Sarıkaya’nın Yeni Projesi Belli Oldu

Serenay Sarıkaya'nın yeni dizi projesi konusunda detaylar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Dizi nerede yayınlanacak ve ismi ne olacak ortaya çıktı.

Oğulcan Özsezgi
03 Haziran 2021 - 00:24
Gündem

Yaz dönemi diziler açısından hareketli bir dönem olacak. Evet birçok dizi final yapıyor ama bunun yanında uzun zamandır görmediğimiz birçok ünlü oyuncu da yeni projelerle gündeme geliyor. Bu oyunculardan birisi de Serenay Sarıkaya olacak. Ünlü isim yakın zamanda geri dönüyor.

Başarılı ismin nasıl bir yapımda yer alacak konusunda ise aranan detaylar ortaya çıkmış durumda. Üstelik başarılı oyuncunun rol arkadaşı olacak isimler hakkında da bilgiler gelmeye başladı.

Serenay Sarıkaya Hangi Diziyle Geri Dönecek?

Ünlü oyuncunun yeni dizisi televizyona yapılan bir iş olmayacak. Ünlü oyuncunun yeni dizisi dijital platforma çekilen bir dizi olacak. Netflix için hazırlanan dizinin adı ise Şahmeran olarak açıklandı.

Tims&B Productions tarafından hazırlanacak olan yapımda ünlü oyuncuya eşlik edecek olan başrol ise Barış Arduç olarak gösteriliyordu. Fakat Barış Arduç için ortaya atılan iddialar değişti.

Öyle ki ünlü oyuncunun Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde rol alacak ve 2.sezonda ana başrol olacağı söyleniyor. Bu da demek oluyor ki ünlü oyuncunun yeni bir dizi projesi için zaten hazırlıkları var.

21-06/03/serenay-sarikaya.jpg

Barış Arduç’un ardından da konuşulan isimler var. Fakat bu isimlerin de netlik kazanması gerekiyor. Serenay Sarıkaya’nın ise bu proje için başka projeleri iptal ettiği söylenmekte.

Bergen filmi adı verilen bir film projesi için düşünüldüğü bilinen oyuncunun bu projeden de ayrıldığı iddia edildi. Tamamen diziye odaklanacak olan ünlü oyuncunun yer alacağı proje için konu ve yayın tarihi gibi detayı bilgiler ise yok. 2021 yılı içerisinde detaylanmasını beklediğimiz dizinin, yine bu yıl içerisinde yayınlanması söz konusu olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin