Uyanış Büyük Selçuklu Yeni Sezonundan İlk Video Geldi

Uyanış Büyük Selçuklu ikinci sezonu için ilk video paylaşıldı. Yeni sezondan ipuçlarının taşındığı videoda dikkat çeken detaylar ve yeni sezon bilgileri.

Oğulcan Özsezgi
03 Haziran 2021 - 00:00
Gündem

Uyanış Büyük Selçuklu, geçtiğimiz gün yayınlanan bölümüyle beraber sezona veda etti. Sultan Melihşah dönemini konu edinen dizi, 34.bölüm yayınlandı ve ilk sezon gayet başarılı geçti. Dizinin sadece ilk sezonunun başarılı geçmesi değil, bunun yanında yeni sezonları için yapılan açıklamalar da gündem oldu. Öyle ki Türk dizi tarihinde çok görmediğimiz bir olay yaşayacağımızı öğrenmiştik. Dizinin ikinci sezonda devam hikayesi ile değil de geçmiş hikayesi ile devam edeceği açıklanmıştı.

Yani bu demek oluyor ki Sultan Alparslan dönemine geri dönüş yapılacak ve asıl yükselme dönemi ele alınacak. Tüm oyuncuların ise değiştirileceği ve kadronun yenileneceği söylenmişti. 2.sezonda bu şekilde devam edecek olan dizinin, yeni sezonuna ilişkin ilk videoda yayınlandı.

Uyanış Büyük Selçuklu 2.Sezon İmzalı İlk Video

Aslında videoda ikinci sezona ilişkin bir detay yok. Yani ne ikinci sezonda olacakları gösteriyor ne de olayları gösteriyor. Yeni sezona atıfta bulunan videoda, Nizamülmülk karakterinin olduğunu görüyoruz. Karakter, zaten yeni sezonda da yer alacak isim olarak açıklanmıştı.

Hatta birinci sezondan ikinci sezona devam eden tek karakterin Nizamülmülk olduğu da gelen bilgiler arasındaydı. Videoda da yer alan tek isim o. videoda arkası dönük bir şekilde olan ve atının üzerinde olan Sultan Alparslan’ı görüyoruz. Bir savaşa hazırlandığı görülen Sultan Alparslan’ın kim olduğu da gösterilmiyor.

Fakat Uyanış Büyük Selçuklu 2.sezon için verilen tüyolarda Sultan Alparslan’ı kimin canlandıracağı konusunda bilgiler açığa çıkmıştı. Şu an bildiğimiz bu rolü oynayacak olan ismin Barış Arduç olduğu. Yetenekli oyuncu 2.sezonda diziye başrol olarak dahil olmuş olacak.

Diğer oyuncular ve hangi karakterlere yer verileceği ise net değil. Sadece Nizamülmülk karakteri ile Mehmet Özgür’ün devam edeceği kesinleşmiş durumda. Diğer oyuncular için en azından tüyoları bekleyeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin