Arka Sokaklar'da şoke eden ayrılık!

Mesut Komiser rolüyle herkesin beğenisini kazanan Şevket Çoruh, diziden ayrıldığını duyurdu! Arka Sokaklar Mesut Komiser diziden neden ayrıldı? Şevket Çoruh, Arka Sokaklar'dan ayrıldı mı? İşte cevabı!

Kanal D'nin16 sezondur ekrana damga vuran Arka Sokaklar dizisi, konusu kadar oyuncularıyla da dikkat çekiyordu. Diziden ayrılan karakterlere önceki gün bir yenisi daha eklendi.

Arka Sokakların en sevilen karakterlerinden biri olan Mesut Komiser'i canlandıran Şevket Çoruh diziden ayrıldığını kendi sosyal medya hesabından duyurdu!

Şevket Çoruh diziden ayrıldığını işte bu sözlerle ilan etti:

"16 sezon 632 bölüm boyunca Arka Sokaklar’da koştum, kaçtım, kovaladım. Mesut'la son dakikaya kadar ter döktüm. Bugün bu yolun sonundayım. Başta yapımcımız Sayın Türker İnanoğlu'na, yıllarca omuz omuza çalıştığım kamera önü ve arkasındaki ekibimize, yayında ve yapımda emeği geçmiş herkese ve ekranda binlerce saat göz göze baktığımız seyircimize teşekkürler."

Arka Sokaklar'da yeni sezon öncesi yaşanan bu büyük bir depremin nasıl bir etki yaratacağı merak konusu...

Dizinin 17. sezonunun yakında Kanal D ekranında başlaması bekleniyor.

ŞEVKET ÇORUH KİMDİR?

Şevket Çoruh, Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. 2006 yılından 2022 yılına kadar Kanal D'de yayımlanan Arka Sokaklar adlı dizideki Komiser Mesut Güneri rolüyle tanındı. İstanbul'daki Baba Sahne'nin kurucusudur.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin