Arka Sokaklar'ın Rıza Baba'sı Zafer Ergin samimi açıklamalar yaptı!

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın sevilen oyuncusundan açıklamalar geldi.

Merve Mutlu
09 Ekim 2020 - 14:26
Magazin

Kadrosunda birbirinden başarılı oyuncuları bir araya getiren ve sık sık kadrosuna yeni oyuncuların katıldığı hikayesi ile 15 yıldır yayın hayatına devam ederek Türkiye'nin en uzun soluklu dizisi olmayı başaran Arka Sokaklar, yayın hayatına tam gaz devam ediyor.

20-10/09/arka-sokaklar.png

Arka Sokaklar dizisinde 'Rıza Baba' karakterini canlandıran Zafer Ergin, Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre Etiler'de görüntülendi. Soruları yanıtlayan Ergin, dizinin 15. sezonunu da değerlendirdi ve "İnşallah 15 yıl daha devam ederiz. Yaptığınız işten memnun kalırsanız, seyirciyle iletişim halinde olabilirseniz, doğru yolda olduğunuzu tahmin ederseniz" dedi.

Arka Sokaklar'ın Rıza Baba'sı Zafer Ergin'den samimi açıklamalar!

20-10/09/zafer-ergin.jpg

Diziyle ilgili anılarını da anlatan Ergin, "Emniyet'ten bazı dostlarım, 'Sizin yaptığınız işin hesabını bizden soruyorlar. 'Onlar çabucak hallediyor' diyorlar. Tabii bu yaptığımız bir oyun. İyiye, doğruya gittiğimizin farkındayız. Bu yolda devam ediyoruz, devam da edeceğiz" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin