Yeni Hayat dizisi final yapacak mı? Son durum belli oldu!

Yeni Hayat dizisinin akıbeti belli oldu.

Merve Mutlu
09 Ekim 2020 - 15:38
Gündem

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve OJO Pictures tarafından hazırlanan yeni dizi Yeni Hayat daha başlamadan büyük badireler atlamış ve pandemi dönemine denk gelen dizi aylarca ertelenerek yeni sezonu beklemişti. Şimdilerde yayın hayatına devam eden dizinin akıbeti merak uyandırıyor.

20-10/09/yenii.png

Melisa Aslı Pamuk ve Serkan Çayoğlu'nu başrolde bir araya getiren dizi, Tayanç Ayaydın, Nilperi Şahinkaya gibi isimleri de kadrosunda buluşturarak izleyicilerin beğenisini kazandı ancak sezonun açılması ile reyting yarışına dahil olan diziler Yeni Hayat'ı gölgede bırakmaya başlayınca dizi hakkında final kararı verilmişti.

Yeni Hayat dizisi final yapacak mı? Son durum belli oldu!

20-10/09/yeni-hayat.png

Dizi için 8. bölümde final kararı alınması hayranlarını üzmüştü. Bu gelişmenin ardından kanal diziye bir şans daha vermeye karar vermiş ve yeni bölümü beklemişlerdi. Kanal kararını nihayet verdi ve  Dizinin dün akşam ekrana gelen 6'ncı bölümünün aldığı iyi reytinglerin ardından, Yeni Hayat dizisinin ekran macerasına devam edeceği öğrenildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin