Çocukluk Mavi (Beren Gökyıldız) kimdir? Yaşı, dizileri..

Yeni dizi Çocukluk bu akşam başlıyor. Çocukluk dizisinin oyuncuları ve karakterleri sitemizde..

Merve Mutlu
09 Ekim 2020 - 16:02
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Çocukluk bu akşam başlıyor. Yayınlanan tanıtımlarındaki sahneler nedeniyle daha başlamadan olay yaratan dizinin oyuncularını ve karakterlerini sitemizde bulabilirsiniz.

Çocukluk Mavi kimdir?

20-10/09/mavi.png

Oldukça sevimli bir çocuk olan Mavi açık sözlüdür. Herkese cevabını verir ve kimsede hakkını bırakmaz. Anne babası olmayan Mavi Bambi ve Zeynep’in de koruyucu meleğidir. Kendi ailesini bir gün bulacağına emin olduğu için koruyucu aileler onu almasın diye elinden geleni yapar.  kimsesiz oldukları için her zaman suçlu olarak onların görülmesinden artık bıkmış olan küçük kız Ali Kağan Çocuk evinin en eski müdavimlerindedir

Çocukluk dizisinde Mavi karakterini Beren Gökyıldız canlandırmaktadır.

Beren Gökyıldız kimdir?

20-10/09/beren-gokyilldiz.jpg

2009 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Beren Gökyıldız aslen Ankara’lıdır. İlk olarak Şenpiliç Nugget ve Çağla Şikel ile Hepsiburada reklamlarında yer almıştır. Ardından Kocamın Ailesi dizisinde Pelin karakteri ile kamera karşısına geçen çocuk oyuncu, daha sonra Güldüy Güldüy Show programında yer almıştır. Star Tv ekranlarında yayınlanan Anne dizisi’nin ardından Kızım adlı dizinin oyuncu kadrosunda dahil olmuş ve oyunculuk serüvenine devam etmiştir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin